četvrtak, 10. prosinca 2015.

OD SAMO JEDNE NAMIRNICE: Ovaj će napitak u 10 dana razbiti vaše bubrežne kamence!

wikipedia.org

Jedan od najuspješnijih kućnih lijekova krije se u samo jednoj jedinoj namirnici i spasit će vas od odlaska liječniku.

Kada je riječ o bubrežnim kamencima, većina ih kroz urinarni trakt može proći unutar 48 sati bez većih problema, za što je potrebno piti velike količine tekućine.

Međutim, ako je riječ o većem kamenu, ili više njih, ova pojava može biti bolna i neugodna te je se nećete riješiti bez liječničke pomoći. No, jedan od najuspješnijih kućnih lijekova krije se u samo jednoj jedinoj namirnici i spasit će vas od odlaska liječniku.

Riječ je o prosu čija je ljekovitost poznata od pamtivijeka te za samo deset dana može riješiti problem bubrežnih kamenaca. Ova žitarica djeluje tako da razgrađuje kamenčiće, pijesak i talog u bubrezima i mjehuru, ali i čisti od toksina.

Sastojci:

– 200 grama prosa

– 2 litre vode

– Lonac od 3 litre

– Staklenka s poklopcem

Proso isperite u toploj vodi i stavite ga da odstoji preko noći. Ujutro proso istresite u veći lonac, zagrijte 2 litre vode do ključanja te je prelijte u lonac s prosom. Poklopite lonac i ostavite da odstoji cijeli dan. Navečer ga promiješajte pa procijedite proso, a tekućinu spremite u staklenu posudu te je zaklopite. Tekućinu pijte svaki dan 10 do 15 dana u neograničenim količinama (minimalno čašu dnevno).

Nema komentara:

Objavi komentar