ponedjeljak, 11. siječnja 2016.

Porodica travara Asima Kljuna upozorava: Pojavili se prevaranti, terapije uzimati samo kod Asimovog sina Semira!

Asim sa sinom Semirom

Prvog dana nove, 2016. godine, mnoge je zatekla vijest da je poznati travar, Asim Kljun, zauvijek napustio ovaj svijet.
Njegov odlazak s ovog svijeta, kako saznajemo, neki su pokušali iskoristiti za raznorazne malverzacije, koje bi mogle biti kobne za Asimove pacijente, neke nove ali i one koje je Asimova smrt zatekla u sred, na početku ili pri kraju trerapije. Zato, porodica Asima Kljuna javnost upozorava:
“Prije svega želimo da uputimo iskrene izraze zahvalnosti za podršku koju ste nam pružili u najtežem trenutku. Divno je bilo vidjeti izraze duboke boli i iskrene sućuti iz svih krajeva svijeta. Još jednom hvala svima!

Ovim putem želimo da obavijestimo sve klijente koje je Asimova smrt zatekla u nedovršenoj fazi liječenja, da nastavak terapije mogu obezbijediti pozivom na neki od ranije poznatih brojeva, bilo u BiH (062/284-179) ili u Crnoj Gori (00 382 69 331 835).

Naime, ekipa koja je zajedno sa Asimom radila na prikupljanju, sortiranju, obradi i kombinovanju iscjeljiteljskih preparata, nastavit će i dalje sa svojim radom neometano. Porodica, koja je i vlasnik i baštinik tajnih recepata već dugi niz godina, nastavit će primjenjivati iste, provjerene metode.
Jednako tako kao što je Asim od svoje majke preuzeo recepturu i uspješno liječio hepatitis A, B i C, cirozu i druga razna oboljenja jetre, pojedine vrste karcinoma, leukemiju, tumore, ciste, plućna oboljenja… tako će slijedeća generacija sa još većom posvećenošću nastaviti tradiciju.
Koristit će se isključivo Asimove metode i uz Božiju pomoć za vas kao krajnje korisnike neće biti nekih većih promjena. Želimo naglasiti da će porodica uz svaki preparat dostaviti printano uputstvo za upotrebu, na kojem će posebnom tehnikom biti utisnut porodični grb i logo firme “Fitoterapija Asima Kljuna”.

To uputstvo (kao i preuzimanje terapije od će između ostalog biti garancija da je preparat vlasništvo porodice Kljun, da ga ona priznaje kao svoj, a vama dragi naši klijenti bit će dodatni znak zaštite od pokušaja bilo kakve malverzacije sa Asimovim dragocjenim preparatima.
Pozivom na bilo koji od ranije poznatih brojeva možete ostvariti kontakt sa porodicom, koja će i ubuduće imati operativni tim na prostoru Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Još jednom hvala svima i Bog Vas blagoslovio.
S poštovanjem
Semir Kljun u ime porodice Kljun.
Povezani sadržaj:

Nema komentara:

Objavi komentar