Preskoči na glavni sadržaj

Riješite se celulita za 30 dana bez skupih krema i tretmana: Prirodni domaći losion – recept!

S približavanjem ljeta, većina se brine oko svog izgleda, posebno žene. Jedna od njihovih najvećih boljki je i celulit. Celulit je estetski problem koji može pogoditi i muškarce i djecu, no žene su najčešće na meti s obzirom na to da ih oko 95 posto ima celulit.

celulit

Vizualno ga karakteriziraju udubine, grbavo i naborano tkivo ispod kože koje najčešće pogađa trbuh, bokove, stražnjicu i bedra jer su masne naslage koncentriranije na tim područjima. Simptomi celulita uključuju ovješenost, osjetljivost i stezanje na tim područjima.

Glavni uzroci celulita su hormoni progesteron i estrogen. Estrogen potiče formiranje masnih stanica na stražnjici, bedrima i grudima, dok progesteron vodi k slabljenju vena, zadržavanju tekućine i debljanju. Drugi uzroci mogu biti pušenje, stres, trudnoća, grube masaže, debljina, premalo tjelovježbe i genetika.

No ne brinite, jer i za to postoje prirodne metode rješavanja.

Uz sljedeći recept za prirodni losion rezultate ćete primijetiti već za 30 dana! Jer čemu trošiti novce i na trostruko skuplje kreme ili tretmane, ako kod kuće možete napraviti sredstvo koje će vam zbilja pomoći.

Sastav ovog losiona je toliko jednostavan u usporedbi s kompliciranim sastavom kupovnih gelova i krema sa stotinama kemijskih sastojaka koji najčešće – ne funcioniraju. Upravo u jednostavnosti je ključ rješenja!

Napravite ovaj losion i svakodnevno s njime namažite pogođena mjesta i rezultati će biti vidljivi, naravno ako ćete biti uporni.

Potrebni su vam:

– Pola jabuke
– 2 mrkve
– 1 krastavac
– ¼ glavice svježeg kupusa
– 1 limun

Napravite sok od ovih sastojaka, dobro ga izmiješajte, promućkajte i svakodnevno, 1 put dnevno, najbolje prije tuširanja, umasirajte u čistu, suhu kožu zahvaćenu celulitom tako da se dobro upije.

Obucite neke stare pamučne hlaće, sjedite ili lezite, odmorite, pročitajte nešto ili pogledajte omiljenu tv seriju.

Nakon pola sata se istuširajte.


Višak soka ostavite u hladnjaku. Pripremite novu turu ovog prirodnog losiona po potrebi.

Kombinacija ovih moćnih sokova koji su poznati i provjereni po svojem fantastičnom djelovanju u dermalnoj primjeni učvrstit će kožu, potaknuti cirkulaciju, smanjiti naboranost kože i na kraju krajeva vidljivost celulita!

Uz primjenu ovog losiona svako jutro natašte popijte dvije velike žlice jabučnog octa u velikoj čaši vode.

Ovaj losion je toliko djelotvoran da u 30 dana pokazuje vidne rezultate!

Vježba i prehrana koje podržavaju ovaj tretman

Želite li dugotrajno zadržati ove rezultate idealno je vrijeme da ubacite i tjelovježbu u svoj život. S obzirom na to da je celulit salo, kretanje će mu sigurno pomoći da se bolje otopi. Zato, razmotrite jogu, vježbe snage, brzo hodanje, plivanje, plesanje, skakanje na trampolinu, borilačke vještine…

Stvorite svakodnevnu naviku vježbanja od 20 minuta pet dana tjedno. Zauzvrat vaše tijelo će vam uzvratiti ravnotežom i manjkom celulita.

Dijeta bazirana na namirnicama s manjim udjelom masti pomaže u smanjivanju celulita, poput žitarica, a također pomaže i u izbacivanju toksina iz crijeva. Voće i povrće poput šparoga, avokada, banana, brokula i krušaka odlične su namirnice za preveniranje razvoja celulita. Zato pokušajte dnevno pojesti 5 serviranja ovih namirnica.

Drugi korisni dodaci koje možete uvrstiti u svoju dijetu su omega 3 masne kiseline, laneno ulje, ginko biloba i sojin lecitin. To su vrlo učinkoviti dodaci prehrani koji utječu na poboljšanje cirkulacije, metabolizma i štite od oštećenja stanica.

Klonite se alkohola, šećera, cigareta i kofeina jer oni sužuju krvne žila i pogoršavaju sam izgled celulita. Također pokušajte smanjiti unos soli, s obzirom na to da sol također potiče zadržavanje vode i vidljivost celulita.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Porodica travara Asima Kljuna upozorava: Pojavili se prevaranti, terapije uzimati samo kod Asimovog sina Semira!

Prvog dana nove, 2016. godine, mnoge je zatekla vijest da je poznati travar, Asim Kljun, zauvijek napustio ovaj svijet. Njegov odlazak s ovog svijeta, kako saznajemo, neki su pokušali iskoristiti za raznorazne malverzacije, koje bi mogle biti kobne za Asimove pacijente, neke nove ali i one koje je Asimova smrt zatekla u sred, na početku ili pri kraju trerapije. Zato, porodica Asima Kljuna javnost upozorava: “Prije svega želimo da uputimo iskrene izraze zahvalnosti za podršku koju ste nam pružili u najtežem trenutku. Divno je bilo vidjeti izraze duboke boli i iskrene sućuti iz svih krajeva svijeta. Još jednom hvala svima! Ovim putem želimo da obavijestimo sve klijente koje je Asimova smrt zatekla u nedovršenoj fazi liječenja, da nastavak terapije mogu obezbijediti pozivom na neki od ranije poznatih brojeva, bilo u BiH (062/284-179) ili u Crnoj Gori (00 382 69 331 835). Naime, ekipa koja je zajedno sa Asimom radila na prikupljanju, sortiranju, obradi i kombinovanju iscjeljite

Uklanjanje madeža prirodnim putem bez ožiljka i bez oštećenja kože!

Uklanjanje madeža prirodnim putem: naučite kako ukloniti madeže Madeži (med. nevus) su nepravilnosti na koži, koje označava tamnija boja ili mala izbočina. Može biti i oboje. To su površinske nakupine tkiva i melanocita, stanica kože, koje proizvode pigment koji koži daje prirodnu boju. Mogu se pojaviti bilo gdje na koži, a kad se pojave na vidljivom mjestu predstavljaju estetski problem. Uzrok pojavljivanja je nepoznat. Poznato da se najviše javljaju kod osoba s visokom razinom hormona, a neki su i nasljedni. U većini slučajeva se nevusi uklanjaju kirurškim putem, ali neki se mogu ukloniti i prirodnim putem. Kirurg odstranjuje madež tako da ga izreže van i nakon toga spoji kožu unutarnjim šavovima. Međutim, unatoč trudu kirurga da to čim bolje napravi, ožiljak zna ostati vidljiv i mnogim ljudima to jako smeta. Odstranjivanje prirodnim putem ne ostavlja ožiljke pa se zato preporučuje, ali samo kod bezopasnih madeža. Ako pokušate sami ukloniti onaj kancerogeni,

Proverena i uspešna mešavina lekovitog bilja i čaj za miome na materici, ciste i polipe, hiperplazije i poliistične jajnike

Čaj za miome na materici i ciste BioMiom je provereno dobar i potvrdjen čaj za ženske probleme koji je dao izvanredne rezultate u praksi. Savremena žena usled loše ishrane, unosa hormona, stresa i prekomerne upotrebe masnoća i životinjskih proteina postaje sve osetljivija u predelu urogenitalnih organa. Masovna je pojava da žene dobijaju miome, ciste, polipe, da imaju česte upale jajnika, da su im jajnici policistični, i da te tegobe prerastaju u hronične tegobe. Čaj za miome na materici, ciste, upale jajnika, polipe i ženske probleme BioMiom je već dugo godina prisutno rešenje za ženske probleme koje postoji na tržištu i daje odlične rezultate. Šta je miom i kako nastaje? Myoma, miom je benigna neoplazma – tumor, nastala umnožavanjem mišićnih ćelija. Postoje sledeći oblici mioma; fibroleiomyoma, tumor koji je sastavljen od glatkih mišićnih vlakana i vezivnog tkiva; leiomyom ili lejomiom je benigni tumor koji potiče od glatkih mišića i raste ekspanzivno u obliku okruglastog čvor