srijeda, 16. rujna 2015.

RECEPT LJEKARA NATUROPATE ZA OČNI PRITISAK,LIJEČENJE I GENERALNO ZA BOLJI VID

RECEPT LJEKARA NATUROPATE ZA OČNI PRITISAK,LIJEČENJE I GENERALNO ZA BOLJI VID

Čuveni ukrajinski ljekar-naturopata Jelena Svitka izjavljuje: ,, Ja sam, pomoću ovog recepta znatno popravila svoj vid!“

 „Uzmite kilogram svježeg šipka, stavite ga u zamrzivač i ostavite da odleži tamo preko noći. Ujutru izvadite šipak iz zamrzivača i potopite ga samo na par sekundi u proključalu vodu, da se odmrzne. Tako omekšali šipak izmiksirajte i propasirajte, tako da dobijete masu u vidu želea. U tu masu dodajte istu toliku količinu meda, sve dobro izmješajte i stavite u tegle, pa u frižider. Jedite ovu masu, po punu kafenu kašičicu 3 puta dnevno.

Da bi lakše propasirali šipak, možete ga kratko prokuhati u malo vode.

Po riječima dr.Svitka, ovaj žele ne samo što regeneriše vid, nego i predstavlja efikasno antionkološko sredstvo,popravlja očni pritisak i liječi oči.

Što je plod šipka crvenije boje, u njemu je veća koncentracija korisnih materija. A njih je, po riječima ove ljekarke, u šipku mnogo:

„Tu su i vitamini A i C, te karotin, jod i cink. Zahvaljujući ovoj kombinaciji korisnih materija šipak se koristi za liječenje jetre, bubrega, štitne žlijezde i očiju.“ – kaže Jelena Svitka.

Nema komentara:

Objavi komentar