ponedjeljak, 7. rujna 2015.

Prirodnim uljima možete izliječiti najteže bolesti! Evo koje ulje koristiti za koje oboljenje!

Prirodnim uljima možete izliječiti najteže bolesti! Evo koje ulje koristiti za koje oboljenje!

Asortiman je širok i sveobuhvatan tako da nije teško pronaći nešto što će Vam pomoći u zdravstvenom problemu koji imate.

Ulje konoplje: Gastritis, hemeroidi, reumatoidni artritis, degenerativne bolesti bubrega, autoimune bolesti, akne, tegobe u menopauzi, detoksikacija bubrega i crijeva, imunitet.

Ulje crnog kima: Alergije, astma, bronhitis, neurodermitis, psorijaza, dijabetes tip 2 (regulira rad gušterače), smanjenje kolesterola i triglicerida, želučane infekcije, visoki krvni tlak, virusne bolesti, jačanje koncentracije i mentalnih aktivnosti, imunitet.

Ulje sikavice: Bolesti jetre, metabolizam masti, regulacije matebolizma, bolje raspoloženje.

Granulat sikavice: Bolesti jetre, snižavanje kolesterola (ima više silimarina od ulja sikavice, što znači jače djelovanje na jetru), preporuka je uzimati prilikom liječenja od težih bolesti kako bi se podržao rad jetre, bolje se čisti krv= brži oporavak od bolesti.

Ulje boljeg lana: Bolesti srca i krvožilnog sustava, psorijaza, degenerativne bolesti.

Ulje oraha: Hiperfunkcija štitnjače, protiv candide i esherichie, ateroskleroza žila u mozgu, obnavljanje živčanog sustava, intelektualni napori.

Ulje grožđa: ravnoteža dobrog i lošeg kolesterola, elastičnost vena i arterija (jako dobro ulje za prevenciju infarkta), izvrsno i kao kozmetičko ulje.

Ulje marelice: Kozmetičko ulje, brzo se upija, ne masti kožu i ne zatvara pore, uklanjanje ožiljaka i prevencija boranja kože, pogodno i za tijelo.

Ulje lješnjaka: Kozmetičko ulje, izgradnja tkiva i kolagena, elastičnost kože i kapilara, lagano napinje kožu.

Ulje Pet tibetanaca: Preventivno djelovanje čitavog organizma, snažan antioksidacijski potencijal (najbolje za osobu koja nema zdravstvenih tegoba i bolesti i htjela bi očuvati takvo stanje) „fit for life“.

Nigella med i Nigella Junior (isto kao i Nigella samo je pripravak za djecu): Alergije, astma, imunitet ( najjače djelovanje u kombinaciji sa uljem crnog kima, kombinacija je preporuka kod teških alergija i astme).

Pet tibetanaca med: Detoksikacije organizma, čišćenje crijeva, reguliranje probave ( kombinacija sa uljem konoplje daje snažno detoksikacijsko djelovanje-čišćenje organizma i regulacija metabolizma, kombinacija koju je dobro preporučiti nakon oporavka od bolesti gdje je antibiotska terapija, nakon kemoterapije, zračenja, nepravilne prehrane…).

Četiri lopova med: Imunitet, prevencija i pomoć u terapiji prilikom prehlade, gripe, respiratornih bolesti, svih stanja u kojima je potrebno potaknuti rad imunosnog sustava (također se često uzima u kombinaciji sa uljem crnog kima koje ima jako imunomodulatorno djelovanje).

Hepta sana med: Bolesti jetre i gušterače, protuupalno djelovanje ( česta je kombinacija sa uljem sikavice ili granulatom sikavice).

Michael med: Med sa snažnim antioksidacijskim potencijalom, najbolji u kombinaciji sa uljem Pet tibetanaca.

Protein Strong 4 You: Izgradnja mišićnog tkiva, mršavljenje, stvaranje energije (više kisika u organizmu i bolji transport hranjivih tvari).

Energy mix: Postojana energija i bolje raspoloženje (izvrstan u kombinaciji sa proteinom).

Vita-b: Protiv hormonalnih fluktuacija (pubertet, menopauza, ne preporučuje se kod bolesti štitne žlijezde), dobar u kobinaciji sa uljem konoplje.

Happiness: Zamjena za slatkiše, sporije otpuštanje šečera u krv pa nema brzih napadaja gladi, bolje raspoloženje.

Cim-Cim: Također zamjena za slatkiše, regulacija razine šečera u krvi.

Eto nadamo se da ste pronašli nešto i za sebe, te da ce Vam preporuke pomoci u rjesavanju zdravstvenog problema.

Nema komentara:

Objavi komentar