utorak, 15. rujna 2015.

Lijek za topljenje kamenca u bubregu i žući

 multiple-kidney-stones

Jedan od čestih problema u našim krajevima predstavljaju pijesak ili kamen u bubrezima ili žuči. Problem je najčešće uzrokovan vodom i ishranom. Kako bi pokušali izbjeći teške i invenzivne metode konvencionalne medicine donosimo vam oprobani narodni recept za topljenje i izbacivanje kamenčića iz organizma.

Sastojci:

250 g šećera u prahu,
0.25 l maslinovog extra djevičanskog (eko) ulja,
250 g limuna sa korom
250 g peršinovog korjena (samljevenog)
250 g meda
(ili jednake količine svih sastojaka)
Uputstvo:

Limun dobro operete i ukoliko je prskan očistite od kemikalija. To možete uraditi mješavinom za čišćenje voća, a recept za smjesu i proceduru možete naći ovdje. Nakon što limun očistite, isjecite ga na komadiće i sameljite u blenderu ili nekoj drugoj mašini što sitnije, korijen peršuna ogulite isjecite na komadiće i sameljete ga kao i limun. Sve pomješajte i dodate med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke mješajte tako dugo dok se masa potpuno ne izjednači.

Za probleme s kamenčićima u bubregu i žuči potrebno je uzimati jednu jušnu žlicu smjese ujutro na tašte i navečer pred spavanje. Smjesu je potrebno držati u frižideru svo vrijeme u staklenoj boci jer je kvarljiva. Za riješavanje većine problema s pjeskom ili kamenčićima u bubrezima i žuči potrebno je popiti dvije navedene mjere. (Nakon što potrošite prvu napravite još jednu smjesu jer je kvraljiva te se pravi po mjeri od 250 g po sastojku). Smjesa je osmišljena i isprobana u svrhu otapanja kamnčića i vrlo je djelotvorna.

Smjesa je vrlo prijatnog ukusa, a njen sastav jako je zdrav i za druge namjene te ga i drugi ukućani mogu koristiti usporedo s osobom koja boluje od kamena u organizmu. Važno je napomenuti da se za vrijeme korištenja terapije trebaju piti što veće količine tekućina , najbolje vode.

ZdravljeBEZdoktora

Ostali recepti

Na istom linku možete pronaći i vrijedne komentare u kojima čitatelji dijele svoja iskustva. Prenosimo neke od njih.

Nija: “Moj muž se rješio kamenaca u bubregu pijući limun i maslinovo ulje.”

Nino: “U februaru 2012 imao sam jak bol jer mi se pomjerio kamen u bubregu za koji nisam znao. Završio u bolnici. Koristio sam ovaj recept napravio masu sa po pola kile sastojaka bez, ali sam koristio lišće peršuna mjesto korijena. Od tada nisam imao problema, a na pregledu ultrazvukom sve izgleda čisto. Preporučujem toplo.”

Snježana: “Znam dvije osobe kojima je ultrazvuk pokazao da imaju kamen na bubregu i nakon 2 tjedna pijenja dnevno 2l čaja od peršina (suhog peršina) kamen se otopio,tj.nije ga vise bilo na ultrazvuku. Jedna od njih je moja majka koja ima 75g. Na 1l prokuhane vode staviti 3 velike žlice suhog usitnjenog peršina i nakon 5 min procjediti…piti toplo ili hladno svejedno.”

Željka: “Pola kilograma domaćeg meda, pola kg maslinovog ulja (najbolje domaće, a može i kupovno) i pola kg limuna samljeti….to ujutro uzeti po jušnu žlicu na tašte.
Ja sam imala kamen u žući, strašne bolove, nisam htjela na operaciju i dobro sam uradila… pomaže 100%”

xxxx: “Pošto imam probleme s bubrezima unazad 15 godina podijelit ću s vama recept koji sigurno razbija kamen. Prije 15 g sam dobio napad bubrega i tad mi je otkriveno 10 kamenja, 6 u desnom i 4 u lijevom bubregu, svi iste veličine od 1 cm. Pošto sam jedan kamenčić izbacio otrkiveno je da imam kristalno kamenje, mislim na kemijski sastav. To je najgore moguće kamenje jer ih laser ne može razbiti. Nakon nekih pola godine patnje jedna baka, koju ću pamtiti čitav život, mi je rekla za recept koji mi je vjerovatno spasio i život. Obižna ZOB, svako je na selu ima, a i u gradu je nije teško nabaviti. Pio sam čaj mjesec dana i doktor nije vjerovao da nemam niti jedan kamen, a ja nisam osjetio da sam ih izbacio jer ih zob potpuno razbije. Znači 1 litra vode, 5 žlica zobi. Kad voda proključa oprana zob se stavi u vodu i kuha još jedno 10 minuta, kuhana je kad sva zob padne na dno. Procijediti i piti 2 čaše od 2 dcl ujutro dok se ustane i dvije navečer. 7 dana se pije pa 7 dana pauze. Zob je najbolje skuhati navečer, procijediti i onda piti sutradan. Vrlo je bitno piti 7 dana pa 7 pauza.

Ovaj čaj je meni pomogao, a i mnogim mojim prijateljima, nadam se da će i vama.

Usput da spomenem da sam pio i gore navedeni recept sa peršinom i medom, ali meni je zob pomogla… Naravno da se treba praviti pauza s čajem kad više nemate problema, ali bubreg kad jednom krene praviti kamen pravi dok ste živi. Ja recimo pijem mjesec-dva pa pauziram pola godine i više i od tada držim stvar pod kontrolom. Poželjno je naći zob koja nije prskana raznim kemikalijama. Ako nekom pomogne kao Što je meni bit će mi drago.”

Nema komentara:

Objavi komentar