Preskoči na glavni sadržaj

LIJEK ZA MNOGE BOLESTI: Za ovu biljku kažu da daruje BESMRTNOST! (VIDEO)

LIJEK ZA MNOGE BOLESTI: Za ovu biljku kažu da daruje BESMRTNOST! (VIDEO)

Antioksidansi su važan faktor u liječenju raka, bolesti jetre, dijabetesa, arterioskleroze, artritisa, pa čak i samog procesa starenja.

Želite da poboljšate kondiciju, imate srčanih problema ili jednostavno želite da budete zdravi i poletni? Priroda vam daje odgovor – Jiaogulan!

Jiaogulan (lat. Pentaphillum Ginostemma) bogat je mineralima, vitaminima, proteinima i aminokiselinama koje doprinose njegovim antioksidativnim, antimikrobnim, antispazmodičkim, sedativnim i tonizirajućim svojstvima.

Ono najvažnije su velike količine saponina gipenozida, kojih ima tri do četiri puta više nego u ginsengu. Bogat je antioksidansima glutationom i superoksid dismutaze, koji štite ćelije tijela od oštećenja i tako sprečavaju bolesti i prirodnopodstiču procese izlječenja.Antioksidansi su važan faktor u liječenju raka, bolesti jetre, dijabetesa, arterioskleroze, artritisa, pa čak i samog procesa starenja.

U jednoj od studija sprovedenoj na oko hiljadu ispitanika pokazalo se da je Jiaogulan veoma efikasan u smanjivanju lošeg holesterola i triglicerida. Takođe, utvrđeno je da podiže dobar holesterol, što smanjuje i rizik od srčanog i moždanog udara. Ujedno poboljšava rad i snagu srca i može da modulira krvni pritisak za čak 80 odsto.

Drugo istraživanje na 200 sportista dokazalo je da poboljšava izdržljivost i oporavak, te je stoga pogodan za svakoga ko želi da poboljša svoje performanse.

Liječi cjelokupan organizam

Jiaogulan uravnotežuje hormone i smanjuje stagnaciju krvi u abdominalnom predjelu, te time povećava i šanse za začeće.

Njegova ljekovita svojstva protežu se na jetru, koju štiti od toksičnih hemikalija. Od jiagoulana imaju korist i pluća, jer je primetno efikasan u liječenju bronhitisa. U mnogim studijama poboljšanje je uočeno kod 95 odsto ispitanika.

Zbog svojih svojstava uravnotežujućih na metabolizam, pogodan je i kao pomoć za mršavljenje, ali i gojenje, ako je ono poželjno. Poboljšava i jača probavu, pomažući premršavim osobama da lakše apsorbuju nutrijente i povećaju mišićnu masu.

A, na kraju dana, omogućava vam i da mirno zaspite. U studijama je ustanovljeno poboljšanje kvaliteta sna kod 90 odsto ispitanika.Jiaogulan povoljno djeluje na: cirkulaciju, imunitet, nervni sistem, varenje, zdravlje jetre i slezine, nivo energije, digestivni sistem, hormone, disajni i mokraćni sistem.Pomoć kod rakaJiaogulan sprečava razvijanje kancerogenih ćelija i usporava rast već formiranih tumora stimulacijom ćelija imuniteta. U Kini se daje i tokom hemioterapije i zračenja jer ubrzava oporavak organizma.

Čaj od Jiaogulana

Uzmite kašičicu suve biljke ili dvije kašičice sveže biljke i kuvajte tri minuta u 2,5 dcl vode, zatim procjedite. Što duže lišće ostavite da stoji u vodi, to će čaj biti slađi. Takođe je izvrstan i kao hladni napitak.

Macerat Jiaogulan za njegu kože

Prelijte lišće Jiaogulan ekstra devičanskim maslinovim uljem. Ostavite dve nedelje na toplom mestu i povremeno protresite. Procedite ulje kroz gazu u tamnu staklenu bocu. Čuvajte na tamnom i hladnom mestu. Ovo ulje možete da koristite za negu problematične kože ili za pravljenje krema. Jiaogulan podstiče cirkulaciju, čini kožu glatkom, svježom i elastičnom.

Tinktura od Jiaogulana

U tamnoj tegli pomešajte jedan dio lišća Jiaogulana s četiri dijela ruske vodke. Držite 30 dana na tamnom mjestu, dva puta na dan protresite. Dobro procijedite kroz gazu i čuvajte na tamnom mjestu. Ovom tinkturom možete da napravite četvoronedeljnu kuru. Na početku uzimajte po par kapi tinkture i držite nekoliko minuta ispod jezika. Ovu dozu postepeno povećavajte do 2 do 3 kašičice na dan.

Pogledajte video


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Porodica travara Asima Kljuna upozorava: Pojavili se prevaranti, terapije uzimati samo kod Asimovog sina Semira!

Prvog dana nove, 2016. godine, mnoge je zatekla vijest da je poznati travar, Asim Kljun, zauvijek napustio ovaj svijet. Njegov odlazak s ovog svijeta, kako saznajemo, neki su pokušali iskoristiti za raznorazne malverzacije, koje bi mogle biti kobne za Asimove pacijente, neke nove ali i one koje je Asimova smrt zatekla u sred, na početku ili pri kraju trerapije. Zato, porodica Asima Kljuna javnost upozorava: “Prije svega želimo da uputimo iskrene izraze zahvalnosti za podršku koju ste nam pružili u najtežem trenutku. Divno je bilo vidjeti izraze duboke boli i iskrene sućuti iz svih krajeva svijeta. Još jednom hvala svima! Ovim putem želimo da obavijestimo sve klijente koje je Asimova smrt zatekla u nedovršenoj fazi liječenja, da nastavak terapije mogu obezbijediti pozivom na neki od ranije poznatih brojeva, bilo u BiH (062/284-179) ili u Crnoj Gori (00 382 69 331 835). Naime, ekipa koja je zajedno sa Asimom radila na prikupljanju, sortiranju, obradi i kombinovanju iscjeljite

Uklanjanje madeža prirodnim putem bez ožiljka i bez oštećenja kože!

Uklanjanje madeža prirodnim putem: naučite kako ukloniti madeže Madeži (med. nevus) su nepravilnosti na koži, koje označava tamnija boja ili mala izbočina. Može biti i oboje. To su površinske nakupine tkiva i melanocita, stanica kože, koje proizvode pigment koji koži daje prirodnu boju. Mogu se pojaviti bilo gdje na koži, a kad se pojave na vidljivom mjestu predstavljaju estetski problem. Uzrok pojavljivanja je nepoznat. Poznato da se najviše javljaju kod osoba s visokom razinom hormona, a neki su i nasljedni. U većini slučajeva se nevusi uklanjaju kirurškim putem, ali neki se mogu ukloniti i prirodnim putem. Kirurg odstranjuje madež tako da ga izreže van i nakon toga spoji kožu unutarnjim šavovima. Međutim, unatoč trudu kirurga da to čim bolje napravi, ožiljak zna ostati vidljiv i mnogim ljudima to jako smeta. Odstranjivanje prirodnim putem ne ostavlja ožiljke pa se zato preporučuje, ali samo kod bezopasnih madeža. Ako pokušate sami ukloniti onaj kancerogeni,

Proverena i uspešna mešavina lekovitog bilja i čaj za miome na materici, ciste i polipe, hiperplazije i poliistične jajnike

Čaj za miome na materici i ciste BioMiom je provereno dobar i potvrdjen čaj za ženske probleme koji je dao izvanredne rezultate u praksi. Savremena žena usled loše ishrane, unosa hormona, stresa i prekomerne upotrebe masnoća i životinjskih proteina postaje sve osetljivija u predelu urogenitalnih organa. Masovna je pojava da žene dobijaju miome, ciste, polipe, da imaju česte upale jajnika, da su im jajnici policistični, i da te tegobe prerastaju u hronične tegobe. Čaj za miome na materici, ciste, upale jajnika, polipe i ženske probleme BioMiom je već dugo godina prisutno rešenje za ženske probleme koje postoji na tržištu i daje odlične rezultate. Šta je miom i kako nastaje? Myoma, miom je benigna neoplazma – tumor, nastala umnožavanjem mišićnih ćelija. Postoje sledeći oblici mioma; fibroleiomyoma, tumor koji je sastavljen od glatkih mišićnih vlakana i vezivnog tkiva; leiomyom ili lejomiom je benigni tumor koji potiče od glatkih mišića i raste ekspanzivno u obliku okruglastog čvor