ponedjeljak, 7. rujna 2015.

Imate li ovaj znak na uhu? To je znak konorarne bolesti srca!

Imate li ovaj znak na uhu? To je znak konorarne bolesti srca!

Znate li što je to Frankov znak i na koji način je taj usjek na uhu povezan s bolestima srca i krvnih žila?
Frankov znak je, stručno gledano, vrsta dermatološkog biljega koji je dobio ime prema Sandersu T.

Franku, liječniku koji je 1973. godine prvi uočio i izložio tezu o mogućoj povezanosti znaka s pojavom ateroskleroze i krvožilnih oboljenja. Na temelju njegovih zapažanja napravljeno je više od 40 odvojenih istraživanja koja ukazuju na činjenicu kako je ovaj znak mogući indikator razvoja bolesti srca i krvnih žila u pacijenata.
Jedno od istaživanja koji sugeriraju važnost ovog znaka provedeno je 2006. godine u Hrvatskoj, točnije u Dubrovniku. Studija je provedena na uzorku od 60 ljudi koji su bili podijeljeni u dvije skupine: Prva skupina pacijenata, skupina A, imala je prisutan Frankov znak, a oni bez Frankovog znaka smješteni su u skupinu B. Ispitivanjem je dokazano da je 73% ispitanika s prisutnim Frankovim znakom imalo povećani rizik za razvoj cerebrovaskularnih bolesti.

Također, kod ispitanika koji nemaju Frankov znak samo 30% je imalo povećani rizik za razvoj cerebrovaskularnih bolesti. Istraživači su zaključili kako rezultati ukazuju na statistički značajnu korelaciju između Frankovog znaka i potencijalnog rizika za razvoj cerebrovaskularne bolesti, odnosno moždanog udara i sličnih moždanih poremećaja povezanih s bolestima krvnih žila.
Budući da se Frankov znak javlja prije pojave prvih simptoma bolesti srca i krvnih žila, na što upućuju i mnogobrojni stručnjaci, izuzetno je važno pravovremeno preventivno djelovati na kardiovaskularni sustav. Prema mišljenju stručnjaka prevencijom je moguće smanjiti smrtnost i invalidnost od tih bolesti za čak 50%.

Strauss kapi: Vaš saveznik u osiguranju zdravlja srca i krvnih žila

Jedinstveno djelovanje i učinkovitost ovog prirodnog proizvoda potvrđena je u više znansvenih studija te one već više od 30 godina dokazuju snagu sinergije čovjeka i prirode u osiguravanju zdravlja srca i krvnih žila.

Ključ njihove učinkovitosti se nalazi u jedinstvenom biljnom sastavu koji sadrži ekstrakte 7 pažljivo odabranih biljnih vrsta koje su kombinirane u preciznim omjerima kako bi svojim sinergističkim djelovanjem maksimalno doprinijele normalnom zdravlju cjelokupnog kardiovaskularnog sustava.

Osiguravajući normalan rad srca i funkciju krvnih žila istodobno utječu na razinu masnoće u krvi, krvni tlak i potiču normalnu cirkulaciju.

Strauss kapima, koje su nastale u Kanadi 1980. godine, dodijeljen je i NPN broj (eng. Natural Product Number) koji označava sve proizvode na kanadskom tržištu sa dokazanim djelovanjem i visokom sigurnošću za uporabu.

Nema komentara:

Objavi komentar