Preskoči na glavni sadržaj

BOLOVALA JE OD NEIZLIJEČIVE BOLESTI: Godinama se bezuspješno borila protiv nje i pronašla je lijek, a sada želi da pomogne i drugima

Većina ljudi izgubi nadu kad im lekar kaže da boluju od neizlečive bolesti. Ali, ova žena nije prestala da se bori i dokazala je da je svaka bolest izlečiva. Ovo je njena priča.


38092_138212172876885_7592073_n-620x350

Žena koja je bolovala od neizlečive bolesti i godinama se bezuspešno borila protiv nje, na kraju je pronašla sebi lek u nečemu što je zaista za ne poverovati, a sada želi da pomogne i drugima.

Maris Pjaž, instruktorka gimnastike i bivša francuska reprezentativka u gimnastici, uspela je da se izbori sa teškom autoimunom bolešću.

Ona je nakon izlečenja odlučila da podeli svoju priču sa svetom, napisavši knjigu “Pčele su me izlečile od multiple skleroze”, koja je odmah po izlasku iz štampe izazvala veliko interesovanje javnosti.

Naime, pre 24 godine, kada je Maris napunila pedeset godina, razbolela se od multiple skleroze. Lekar, koji joj je posle brojnih ispitivanja postavio dijagnozu, smatrao je da bolest nije moguće izlečiti lekovima koji su bili u ponudi i da se u najboljem slučaju napredovanje bolesti može samo usporiti.

Foto-ilustracija: ProfimediaFoto-ilustracija: Profimedia
– Doktor kao da mi je rekao: “Jadna gospođo, ja za vas ne mogu ništa da učinim” – napisala je Maris na početku svoje knjige i dodala.

– Ako zvanična medicina moju bolest ne može da sanira lekovima, pokušaću sve što mi nudi alternativna medicina, i pre svega, apiterapija (terapija pčelinjim proizvodima – napisala je ona.Međutim, pre nego što se Maris odlučila za prilično bolnu terapiju pčelinjim ubodima, pokušala je sebi da pomogne i nekim drugim prirodnim metodama. Imala je utisak da su joj sve te terapije delom pomagale i olakšavale mišićne grčeve i glavobolje ali, nažalost, napredovanje bolesti nisu zaustavile.

– S obzirom da u alternativnoj medicini vlada šarlatanstvo, tražila sam informacije kako stručno pristupiti apiterapiji od naučnika koji u svetskim razmerama nešto znače i koji godinama pokušavaju multiplu sklerozu da izleče pčelinjim otrovom. Tek kasnije saznala sam da u Monpeljeu živi i radi poznati hirurg i onkolog, profesor Anri Žueju, koji preporučuje korišćenje pčelinjih proizvoda i koji mi je kasnije svojim savetima pomogao tokom pisanja knjige – ispričala je Maris.

Propolis s medom uzimala je redovno četiri nedelje. S pčelinjim ubodima počela je sistematično u junu 2005. godine i to dvaput nedeljno.

– Pčelinji otrov sam inače povremeno isprobavala na sebi i ranije, da bih se na njega privikla, i utvrdila sam da ga moj organizam podnosi. Počela sam sa jednim ubodom i zatim bih njihov broj s vremena na vreme povećavala, dok u septembru mesecu te godine nisam stigla do osamnaest uboda. Kasnije sam i taj broj uboda povećala i došla do trideset i pet – kaže ona.

Nakon što je izdržala ovu bolnu terapiju, ono što je dobila kao nagradu je bilo i te kako vredno truda.

– Poslednji pregled iz 2011. godine sa magnetne rezonance pokazao je da su nestala sva oštećenja (lezije) na nervima mozga i kičmenoj moždini – istakla je ova hrabra žena.

Izvor: alternativainformacije.com


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Porodica travara Asima Kljuna upozorava: Pojavili se prevaranti, terapije uzimati samo kod Asimovog sina Semira!

Prvog dana nove, 2016. godine, mnoge je zatekla vijest da je poznati travar, Asim Kljun, zauvijek napustio ovaj svijet. Njegov odlazak s ovog svijeta, kako saznajemo, neki su pokušali iskoristiti za raznorazne malverzacije, koje bi mogle biti kobne za Asimove pacijente, neke nove ali i one koje je Asimova smrt zatekla u sred, na početku ili pri kraju trerapije. Zato, porodica Asima Kljuna javnost upozorava: “Prije svega želimo da uputimo iskrene izraze zahvalnosti za podršku koju ste nam pružili u najtežem trenutku. Divno je bilo vidjeti izraze duboke boli i iskrene sućuti iz svih krajeva svijeta. Još jednom hvala svima! Ovim putem želimo da obavijestimo sve klijente koje je Asimova smrt zatekla u nedovršenoj fazi liječenja, da nastavak terapije mogu obezbijediti pozivom na neki od ranije poznatih brojeva, bilo u BiH (062/284-179) ili u Crnoj Gori (00 382 69 331 835). Naime, ekipa koja je zajedno sa Asimom radila na prikupljanju, sortiranju, obradi i kombinovanju iscjeljite

Znate li zašto je zdravo čuvati vodu u bakarnim posudama?

Ayurvedski tekstovi preporučuju pijenje vode čuvane u bakarnim posudama, jer se veruje da bakar ima antimikrobna, antioksidativna, antikancerogena i protivupalna svojstva. On je mineral esencijalan za naše telo, a medicinske su studije dokazale prednosti pijenja vode držane u bakarnim bokalima. Prema studiji iz 2012. godine, skladištenje kontaminirane vode u bakarnim loncima do 16 sati na sobnoj temperaturi, znatno smanjuje prisutnost štetnih mikroba, toliko da su istraživači zaključili da je bakar rešenje za pročišćavanje pitke vode od mikroba, posebno u zemljama u razvoju. Drugo istraživanje je pokazalo da su bakarne površine u bolnici ubile 97% ICU bakterija koje mogu izazvati infekcije, što je rezultovalo u 40% smanjenja stope zaraze. Sadhguru, indijski yogi, mistik, filantrop, rekao je, “Ako držite u bakarnoj posudi, najbolje preko noći ili najmanje četiri sata, voda od bakra poprima određene kvalitete koji su prvenstveno dobre za vašu jetru, ali za i vaše zdravlje i e

Proverena i uspešna mešavina lekovitog bilja i čaj za miome na materici, ciste i polipe, hiperplazije i poliistične jajnike

Čaj za miome na materici i ciste BioMiom je provereno dobar i potvrdjen čaj za ženske probleme koji je dao izvanredne rezultate u praksi. Savremena žena usled loše ishrane, unosa hormona, stresa i prekomerne upotrebe masnoća i životinjskih proteina postaje sve osetljivija u predelu urogenitalnih organa. Masovna je pojava da žene dobijaju miome, ciste, polipe, da imaju česte upale jajnika, da su im jajnici policistični, i da te tegobe prerastaju u hronične tegobe. Čaj za miome na materici, ciste, upale jajnika, polipe i ženske probleme BioMiom je već dugo godina prisutno rešenje za ženske probleme koje postoji na tržištu i daje odlične rezultate. Šta je miom i kako nastaje? Myoma, miom je benigna neoplazma – tumor, nastala umnožavanjem mišićnih ćelija. Postoje sledeći oblici mioma; fibroleiomyoma, tumor koji je sastavljen od glatkih mišićnih vlakana i vezivnog tkiva; leiomyom ili lejomiom je benigni tumor koji potiče od glatkih mišića i raste ekspanzivno u obliku okruglastog čvor