četvrtak, 13. kolovoza 2015.

POVEĆAVA GRUDI I TOPI KILOGRAME: Ovo sjeme vam je na dohvat ruke, a da to niste ni znali!

San svake žene je da nađe lek koji će učiniti da njene grudi izgledaju veće a struk tanji. Piskavica je upravo ta čudotvorna biljka koja pomaže u obnovi celokupnog organizma.


4799171

Seme koje prirodno povećava grudi i smanjuje težinu!Mada zvuči neverovatno, piskavica može ženama povećati grudi, jer sadrži fitoestrogen koji utiče na rast dojki i na zadržavanje vode u tkivu.

Osim za lepotu, dobra je i za doilje jer podstiče proizvodnju mleka, umiruje odojče, snadbeva ih železom i pomaže im u dobivanju na težini.

Ovo čudotvorno seme takođe, smanjuje tegobe PMS-a. Zbog delovanja na matericu konzumirajte je par dana pre porođaja, jer podstuče kontrakcije i olakšava sam čin rađanja.

Osim što pomaže ženama, dobra je i za muškarce zbog diosgenina u svom sastavu. Diosgenin jača polnu moć i leči mnoge polne probleme. Prorok Muhamed je rekao za maleno seme piskavice: “Da znate vrednost ove biljke, plaćali bi njenu težinu u zlatu.“ To je jedna od najstarijih lekovitih biljaka koja datira još iz doba starih Egipćana i Hipokrata. Piskavica se možesvrstati u prirodna čuda antičkog doba, kada je bila izvanredno hvaljena i cenjena.

Piskavica-seme-1

U lečenju i ishrani se koristi njeno seme, koje je neizbežan sastojak karija i drugih začinskih mešavina veoma popularnih u Indiji i na Srednjem Istoku. Ovo čudotvorno seme koriste i u lečenju alergija, visokog pritiska, regulisanju šećera u krvi, izbacivanju sekreta iz pluća i sinusa, stimulacije metabolizma i td.Međutim, ukus ove biljke je izrazito orak i opor, pa se na njega morate navići.

Dve kašičice semenki stavite u 2 dl hladne vode. Zakuvajte, pustite da odstoji poklopljeno 20 minuta uz povremeno mešanje, te procedite. Pijte polagano, u malim gutljajima.

Seme možete kuvati u kašu ili samleti u prah (samleveno u prah je delotvornije). Uzimajte pola kašičice dva puta dnevno za poboljšanje probave.U svrhu laksativa, pola do jedne male kašičice sveže samlevenih semenki razmutite u 2,5 dcl vode i pijte jednom do triput dnevno.

Ovo seme možete naći u skoro svakoj radnji zrave hrane

Nema komentara:

Objavi komentar