Preskoči na glavni sadržaj

“LJEKARI SU MI ZBOG RAKA PROGNOZIRALI SAMO 6 MJESECI ŽIVOTA”: A prošlo je već devet godina, uzimao sam OVAJ lijek

bryan-susan

Muškarac, kojem su ljekari prognozirali samo šest mjeseci života, uzeo je ušteđeveinu i odlućio putovati svijetom sa svojom suprugom, a devet godina kasnije je još živ.


bryan-susan

Bryan Baldwin (65) je bio u šoku kad su mu ljekari još 2006. godine rekli da ima rak bubrega u terminalnoj fazi. Tada su mu prognozirali da će živjeti još samo šest mjeseci. On je odlučio unovčiti svoju privatnu penziju i trošiti novac na luksuzni život sa suprugom Susan (53).

Otišli su na desetak putovanja, vjerujući da provode posljednje dane zajedno. Nakon šest mjeseci, još uvijek živ, nastavio je trošiti gotovinu na luskuzan život.

Nevjerovatno, ali devet godina kasnije, Bryan je još uvijek živ. On i njegova supruga potrošili su 40.000 funti (oko 50.000 eura) putujući u San Francisco, Mexico, Tunis, Barbados, Egipat, Las Vegas, Španiju i Tursku.

– Kada sam čuo dijagnozu, shvatio sam to kao priliku za nešto drugo. Nisam pao u depresiju, zapravo sam našao razlog da izađem i uživam u svemu što sam htio napraviti godinama. Ranije sam želio putovati, ali nisam mogao zbog posla.

– Na neki način, dijagnoza je bila blagoslov. Čim sam čuo vijesti, unovčio sam penziju i otputovao sa suprugom. To je stvarno ostvarenje sna. Svaki dan je bio dar i nije bilo vremena za negativne misli. Osjećam se odlično i pokušavam biti pozitivan sve vrijeme.

Bryan tvrdi da je njegov životni vijek produžen i zahvaljujući lijeku Nexovar, podršci porodice i snazi volje.

– Ovo je izuzetan slučaj u mojoj karijeri – kaže njegov onkolog Emilio Perfiti.

– Bryanu je dijagnosticiran rak bubrega 2006. godine. Prognoza nije bila dobra, jer se karcinom proširio i na pluća. Ali, onda je Bryan počeo koristiti lijek Nexofar, pa je bolest došla u remisiju.

Izvor: doznajemo.com

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Porodica travara Asima Kljuna upozorava: Pojavili se prevaranti, terapije uzimati samo kod Asimovog sina Semira!

Prvog dana nove, 2016. godine, mnoge je zatekla vijest da je poznati travar, Asim Kljun, zauvijek napustio ovaj svijet. Njegov odlazak s ovog svijeta, kako saznajemo, neki su pokušali iskoristiti za raznorazne malverzacije, koje bi mogle biti kobne za Asimove pacijente, neke nove ali i one koje je Asimova smrt zatekla u sred, na početku ili pri kraju trerapije. Zato, porodica Asima Kljuna javnost upozorava: “Prije svega želimo da uputimo iskrene izraze zahvalnosti za podršku koju ste nam pružili u najtežem trenutku. Divno je bilo vidjeti izraze duboke boli i iskrene sućuti iz svih krajeva svijeta. Još jednom hvala svima! Ovim putem želimo da obavijestimo sve klijente koje je Asimova smrt zatekla u nedovršenoj fazi liječenja, da nastavak terapije mogu obezbijediti pozivom na neki od ranije poznatih brojeva, bilo u BiH (062/284-179) ili u Crnoj Gori (00 382 69 331 835). Naime, ekipa koja je zajedno sa Asimom radila na prikupljanju, sortiranju, obradi i kombinovanju iscjeljite

Znate li zašto je zdravo čuvati vodu u bakarnim posudama?

Ayurvedski tekstovi preporučuju pijenje vode čuvane u bakarnim posudama, jer se veruje da bakar ima antimikrobna, antioksidativna, antikancerogena i protivupalna svojstva. On je mineral esencijalan za naše telo, a medicinske su studije dokazale prednosti pijenja vode držane u bakarnim bokalima. Prema studiji iz 2012. godine, skladištenje kontaminirane vode u bakarnim loncima do 16 sati na sobnoj temperaturi, znatno smanjuje prisutnost štetnih mikroba, toliko da su istraživači zaključili da je bakar rešenje za pročišćavanje pitke vode od mikroba, posebno u zemljama u razvoju. Drugo istraživanje je pokazalo da su bakarne površine u bolnici ubile 97% ICU bakterija koje mogu izazvati infekcije, što je rezultovalo u 40% smanjenja stope zaraze. Sadhguru, indijski yogi, mistik, filantrop, rekao je, “Ako držite u bakarnoj posudi, najbolje preko noći ili najmanje četiri sata, voda od bakra poprima određene kvalitete koji su prvenstveno dobre za vašu jetru, ali za i vaše zdravlje i e

Proverena i uspešna mešavina lekovitog bilja i čaj za miome na materici, ciste i polipe, hiperplazije i poliistične jajnike

Čaj za miome na materici i ciste BioMiom je provereno dobar i potvrdjen čaj za ženske probleme koji je dao izvanredne rezultate u praksi. Savremena žena usled loše ishrane, unosa hormona, stresa i prekomerne upotrebe masnoća i životinjskih proteina postaje sve osetljivija u predelu urogenitalnih organa. Masovna je pojava da žene dobijaju miome, ciste, polipe, da imaju česte upale jajnika, da su im jajnici policistični, i da te tegobe prerastaju u hronične tegobe. Čaj za miome na materici, ciste, upale jajnika, polipe i ženske probleme BioMiom je već dugo godina prisutno rešenje za ženske probleme koje postoji na tržištu i daje odlične rezultate. Šta je miom i kako nastaje? Myoma, miom je benigna neoplazma – tumor, nastala umnožavanjem mišićnih ćelija. Postoje sledeći oblici mioma; fibroleiomyoma, tumor koji je sastavljen od glatkih mišićnih vlakana i vezivnog tkiva; leiomyom ili lejomiom je benigni tumor koji potiče od glatkih mišića i raste ekspanzivno u obliku okruglastog čvor