Preskoči na glavni sadržaj

Znate li šta ćete postići ukoliko obložite svoje prste običnom kuhinjskom folijom?

Aluminijumska folija ima isceljujuća svojstva, a često je koriste kineski i ruski iscelitelji. Praksa je pokazala da se aluminijumska folija može koristiti i van kuhinje, ali sa izvjesnim oprezom.

hfdhdf

Ukoliko imate problema sa bolovima u rukama, trebate obložiti prste, a po potrebi i cijelu ruku folijom.

Isto vrijedi i za bolove u vratu, leđima, ramenima, koljenima i petama, prosto zamotajte bolni predio aluminijumskom folijom i bol će ubrzo nestati.

Bioprotok koji prolazi kroz biološki aktivne tačke u našem organizmu se na taj način reflektuje i vraća odakle je došao. To pozitivno utiče na pogođene organe koji imaju veze sa istim uzrokom. Na taj način možete da se riješite i zdravstvenog problema i da ublažite bol.

Ovu zanimljivu metodu iscjeljivanja već dugo koriste kineski i ruski iscjelitelji, a ona je detaljno objašnjena u knjigama Vilhelma Rajha, psihoterapeuta koji je bio Frojdov učenik.

Kako aluminijumska folija može da vas izliječi?

 
Uzmite komad aluminijumske folije, stavite na bolno mjesto i osigurajte zavojem.

Aluminijumska folija je odlična za liječenje bola u vratu, leđima, rukama, nogama, zglobovima itd. Takođe se može koristiti za tretiranje operativnih ožiljaka i gihta.

Potrebno je samo da stavite komad folije na ožiljak ili da zamotate palac folijom i zavojem ukoliko lečite giht. Kineski iscjelitelji smatraju da tretman treba da traje bar 10-12 sati.

Postavite komad aluminijumske folije na bolno mesto i ostavite je preko noći. Napravite pauzu od 1-2 nedelje a onda ponovite tretman po potrebi.

Aluminijumska folija ima jak antiinflamatorni efekat

Aluminijumska folija može da pomogne pri ublažavanju prehlade.

Umotajte svoja stopala u 5-7 slojeva folije i postavite komadić papira ili gaze između svakog sloja. Držite ovu kompresu oko sat vremena. Zatim je skinite i ponovo postavite posle dva sata. Zatim opet držite sat vremena i ponovo napravite pauzu. Trebalo bi da ponovite tretman tri puta. Čitava procedura traje nedelju dana.

Međutim, mnogi ljudi i dalje raspravljaju o tome na koji način ovaj tretman djeluje.

Neki se pozivaju na nauku, dok drugi objašnjavaju tretman bioenergijom.

Ruski naučnik A.V. Skvorcov objašnjava:

„Iscjelitelji često koriste alate za stvaranje specijalne energije, kao što su proizvodi od aluminijumske folije. Ljudski organizam posjeduje specijalne matične ćelije koje su isprepletane sa poljem Zemlje. Iz nekog razloga, ovo polje se deformiše, što utiče na protok energije koja dolazi do matičnih ćelija.

Površina folije reflektuje polje Zemlje kao velika lupa, zbog čega ono postaje mnogo veće i omogućava ponovno uspostavljanje kontakta između ćelija i polja. Štaviše, sjajna površina folije sprečava probijanje spoljnog štetnog zračenja u ljudski organizam“.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Porodica travara Asima Kljuna upozorava: Pojavili se prevaranti, terapije uzimati samo kod Asimovog sina Semira!

Prvog dana nove, 2016. godine, mnoge je zatekla vijest da je poznati travar, Asim Kljun, zauvijek napustio ovaj svijet. Njegov odlazak s ovog svijeta, kako saznajemo, neki su pokušali iskoristiti za raznorazne malverzacije, koje bi mogle biti kobne za Asimove pacijente, neke nove ali i one koje je Asimova smrt zatekla u sred, na početku ili pri kraju trerapije. Zato, porodica Asima Kljuna javnost upozorava: “Prije svega želimo da uputimo iskrene izraze zahvalnosti za podršku koju ste nam pružili u najtežem trenutku. Divno je bilo vidjeti izraze duboke boli i iskrene sućuti iz svih krajeva svijeta. Još jednom hvala svima! Ovim putem želimo da obavijestimo sve klijente koje je Asimova smrt zatekla u nedovršenoj fazi liječenja, da nastavak terapije mogu obezbijediti pozivom na neki od ranije poznatih brojeva, bilo u BiH (062/284-179) ili u Crnoj Gori (00 382 69 331 835). Naime, ekipa koja je zajedno sa Asimom radila na prikupljanju, sortiranju, obradi i kombinovanju iscjeljite

Znate li zašto je zdravo čuvati vodu u bakarnim posudama?

Ayurvedski tekstovi preporučuju pijenje vode čuvane u bakarnim posudama, jer se veruje da bakar ima antimikrobna, antioksidativna, antikancerogena i protivupalna svojstva. On je mineral esencijalan za naše telo, a medicinske su studije dokazale prednosti pijenja vode držane u bakarnim bokalima. Prema studiji iz 2012. godine, skladištenje kontaminirane vode u bakarnim loncima do 16 sati na sobnoj temperaturi, znatno smanjuje prisutnost štetnih mikroba, toliko da su istraživači zaključili da je bakar rešenje za pročišćavanje pitke vode od mikroba, posebno u zemljama u razvoju. Drugo istraživanje je pokazalo da su bakarne površine u bolnici ubile 97% ICU bakterija koje mogu izazvati infekcije, što je rezultovalo u 40% smanjenja stope zaraze. Sadhguru, indijski yogi, mistik, filantrop, rekao je, “Ako držite u bakarnoj posudi, najbolje preko noći ili najmanje četiri sata, voda od bakra poprima određene kvalitete koji su prvenstveno dobre za vašu jetru, ali za i vaše zdravlje i e

Proverena i uspešna mešavina lekovitog bilja i čaj za miome na materici, ciste i polipe, hiperplazije i poliistične jajnike

Čaj za miome na materici i ciste BioMiom je provereno dobar i potvrdjen čaj za ženske probleme koji je dao izvanredne rezultate u praksi. Savremena žena usled loše ishrane, unosa hormona, stresa i prekomerne upotrebe masnoća i životinjskih proteina postaje sve osetljivija u predelu urogenitalnih organa. Masovna je pojava da žene dobijaju miome, ciste, polipe, da imaju česte upale jajnika, da su im jajnici policistični, i da te tegobe prerastaju u hronične tegobe. Čaj za miome na materici, ciste, upale jajnika, polipe i ženske probleme BioMiom je već dugo godina prisutno rešenje za ženske probleme koje postoji na tržištu i daje odlične rezultate. Šta je miom i kako nastaje? Myoma, miom je benigna neoplazma – tumor, nastala umnožavanjem mišićnih ćelija. Postoje sledeći oblici mioma; fibroleiomyoma, tumor koji je sastavljen od glatkih mišićnih vlakana i vezivnog tkiva; leiomyom ili lejomiom je benigni tumor koji potiče od glatkih mišića i raste ekspanzivno u obliku okruglastog čvor