nedjelja, 28. lipnja 2015.

NAKON SAMO JEDNOG ADMIROVOG TRETMANA: Glavobolje i bolovi u leđima kao rukom odnešeni

Nije trebalo dugo vremena da ilidžanski „Life Flower“ postane najpoželjnije mjesto za liječenje, a bioenergetičar Admir Kovač jedan od najhavljenijih iscjelitelja.

73284_1kovac

I ne samo to, glas o njegovoj humanosti, pristupačnosti cijenama i ljubaznosti brzo se proširio. Djeci u Centru za alternatičvno liječenje „Life Flower“ ne naplaćuju liječenje, a u saradnji sa nekim medijima dodjeljuju se i besplatni tretmani i pregledi. Njihovi klijenti su i više nego zadovoljni, a Elma S. i Samira Lokvančić samo su neki od onih koji oduševljeno pričaju o svom iskustvu.

– Nakon posjete Admiru, život mi se promijenio, odmah na početku razgovora kaže Elma, 31-godišnja Sarajka koja se borila sa nizem zdravstvenih problema. Po zanimanju je dizajner. Tvrdi kako je preživjela velike količine stresa. Ne pominje zbog čega, ali smatra da je on bio uzrok što je unazad tri mjeseca bez prestanka povraćala.

– Izgubila sam puno i na kilaži, doktori su radili na tome – rekla nam je vidno oduševljena Elma na kraju razgovora.  Slična iskustva ima i Samira Lokvančić iz Sarajeva. Kao i Elma oduševljena je viđenim, ali i rezultatima koji su uslijedili nakon nekoliko tretmana u “Life Floweru“.

– Moji  problemi počeli su 2002. godine kada sam na radnom mjestu pvorijedila kičmu. Radila sam kao kuharica, poželjela sam uzeti teško i stradala. Dijagnosticirana mi je diskom hermija. Patila sam od konstantnih bolova. Nit sam mogla sjediti kako treba, niti hodati, ni spavati… Radila sam fizikalne terapije, redovno išla na more i slušala savjete doktora, ali napretka nije bilo – žali se Samira, koja je danas zaposlena kao spremačica u Zavodu za zbrinjavanje invalidne djece i omladine Pazarić.

Nažalost, njene dijagnoze nisu se zaustavile. Prošle godine u udesu koji je doživjela povrijedila je i vratni dio kičme. Ponovo je uslijedio isti scenarij. Redovne fizikalna terapije, uglavnom sve neuspješno, tako da rješenja nije imala.

– Što bi naš narod rekao bila sam u situaciji „šuti i trpi“. Ipak, najgore su mi padala česte i jake glavobolje. Razarale su me. Nisam znala šta da napravim. Onda sam vidjela da magazin Aura organizuje nagradnu akciju u saradnji sa „Life Flower“. Poruku sam poslala više iz šale, ali eto bila je sudbonosna – kaže Samira.

Tvrdi kako je mislila da se radi o običnom tretmanu. Nije očekivala da se može desiti išta spektakularno.

– Međutim, ostala sam zadivljena samim pristupom Admira i Mersihe. Osvojili su me odmah. Prvo su sa mnom dva sata pričali. Nikada u životu me niko nije saslušao bolje od njih. Tako su topli, nasmijani, veseli, pozitivni, čovjek ne može da vjeruje da postoji danas neko takav. Bilo mi je dobro i prije samog tretmana – priča Samira.

73284_2kovac

Nakon tretmana bilo joj je još bolje. Kaže da su glavobolje nestale kao rukom odnešene. Tretman je bio prijatan i opuštajući.


Nema komentara:

Objavi komentar