utorak, 12. svibnja 2015.

Tvrdnja ruskog znanstvenika: Ovaj recept pomaže izlječenju najtežih bolesti! (RECEPT)

Recept ruskog znanstvenika, profesora Hrista Mermerskog revolucionaran je lijek kojim su na tisuće ljudi izliječeni od bolesti raka. “To je hrana za liječenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče”, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermenski.

profesor-mermerski-702x336

 Ovaj receprt čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunološki sustav, čisti jetru i bubrege. Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlječenja onih koji su doživjeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore kako je riječ o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka.

Sastojci:

– 15 svježih zdravih (sa sjajnom korom) BIO limuna
– 12 glavica svježeg bijelog luka
– 1 kg pravog meda
– 400 g proklijalog žita
– 400 g svježe orahove jezgre

Priprema proklijale pšenice:

400 g pšenice staviti u prokuhanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Poslije 10-12 sati preko čiste krpe/gaze ocijediti vodu i dobro oprati zrna te iscijediti kroz gazu.
U posudi ostaviti ocijeđenu pšenicu. Poslije 24 sata dobije se pšenica s klicama (dužine 1-2 mm).


Priprema:

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limuna s koricom i sve zajedno izmiješati. Od ostalog limuna uzeti samo sok i miješati s ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže miješati drvenom kuhačom pa uliti u staklene posude koje treba čuvati u hladnjaku. Poslije 3 dana smjesa je gotova za konzumiranje, dok sve postane kompaktno…

Ova hrana uzima se 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja.

Za liječenje raka – uzima se svaka 2 sata! Recept pomaže zdravlju, dugom životu i izlječenju od raka, čuva svježinu tijela, mladost i energiju zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljikohidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutarnjih organa i žlijezda – koje održavaju tijelo zdravim i otpornim.


Nema komentara:

Objavi komentar