Preskoči na glavni sadržaj

SKORO SVAKA KUĆA OVO IMA: U kuhinji držite MAŠINU ZA SMRT koju odmah trebate baciti

Još uvijek imate mikrovalnu pečnicu u svome domu? Bacite ju i nećete požaliti. Zašto? Zato što je mikrovalna pećnica pošast koja ubija ljude širom svijeta.



Potrošači širom planeta umiru zato što jedu nezdravu hranu i ne samo nezdravu, nego ozračenu i potpuno mrtvu. U Rusiji, primjerice mikrovalne pećnice zabranjene su još od 1976. godine jer oni eto nisu željeli samo tako “ubijati” svoj narod kao ostatak zapadnog svijeta. Kasnije su ipak dozvoljene zbog pritiska zapadnog svijeta, iako ljudi i u Rusiji i dalje odbijaju u svoj dom unositi ovako nešto strašno kao što je mikrovalna pećnica.

Zabranjene su zbog velikog broja znanstvenih studija koje su dokazale njihovu nevjerojatnu štetnost. Jeste li znali da su ljudi najnezdraviji sisavci na čitavom planetu? To je zbog činjenice da ljudi danas ne jedu hranu, nego čisti otrov. Naime mikrovalna pećnica je sastavni dio gotovo svakog kućanstva. A ljudi gotovo da ni ne znaju njezinu štetnost.

Mikrovalna pećnica je alatka koja od savršeno zdravog komada sirove hrane, krcatog vitaminima i prirodnim sastojcima učini potpuno bezvrijednu namirnicu bez imalo hranjivosti u sebi, i ne samo to, mikrovalna pećnica tu nehranjivu tvar još i ozrači. Pa umjesto da se hranimo hranom bogatom vitaminima, ljudi današnjice čine potpuno suprotno. Oni svjesno ubijaju nutritativnost svojega jela i to nešto, što nije hrana, unose u svoj organizam.

Izum mikrovalne pečnice i njezinog masovnog usvajanja od strane stanovništva podudara se s početkom pretilosti ali i masovnog oboljevanja od bolesti raka u razvijenim zemljama svijeta. Ne samo da je mikrovalna postala pogodna za konzumaciju hrane koja potiče debljinu, ona također uništi gotovo sve korisne sastojake tih namirnica, ostavljajući potrošače u stanju pothranjene prejedenosti. Isto tako mikrovalna pećnica zrači a ljudi niti ne znaju da ne bi smjeli biti u njezinoj bilizini kada je ona upaljena.

To je radioaktivno zračenje koje izaziva brojne bolesti, poput tumora i raznih cisti. Rezultat masovne rasprostranjenosti mikrovalne pećnice je, naravno, ono čega smo svi svjedoci danas; epidemija dijabetesa, raka, bolesti srca, depresije, oštećenje bubrega, poremećaji jetre i još mnogo toga. Ove bolesti sve su uzrokovane kombinacijom pothranjenosti i izloženosti otrovnim kemikalijama ozračene hrane.

Mikrovalovi omogućavaju pothranjenost gotovo automatski, i biti izložen otrovnim kemikalijama je lako postići, samo treba jesti procesiranu mikrovalnu hranu. Mikrovalna hrana je hrana do koje se dolazi zračenjem i to je ono što mnogi smetnu s uma.

mikrovalna

Zanimljivo je da ljudi koji naglas govore kako nikada ne bi jeli “ozračenu” hranu, istu jedu u velikim količinama iz mikrovalne pećnice. To nam samo govori koliko su ljudi nesvjesni tvari koje unose u organizam. Jer to je potpuno ista stvar. Mikrovalne zrake su izvorno nazvane “radar zrake”, i kada su prvi put plasirane 1970. godine one su ponosno reklamirane kao “radar zrake” i to nikome nije sumnjivo? Bombardiranje hrane s radijacijskim zrakama danas je potpuno normalno većini ljudi i to je ono što je jako zabrinjavajuće.

Mikrovalna pećnica je uređaj živih mrtvaca. Ljudi koji koriste mikrovalnu pećnicu svaki dan su na putu prema degenerativnim bolestima i doživotnoj bitci sa pretilošću ali i brzoj smrti i to je naravno dokazano.

Što više koristite mikrovalnu pećnicu, vaše stanje će biti sve gore, i vjerojatno će vam biti dijagnosticirane razne bolesti i postati ovisni o lijekovima. I sve to, vjerovali ili ne, namjerno je osmišljeno jer ljudi su danas došli u fazu kada se namjerno ubijaju sami uz pomoć raznih alatki koje su osmmislile elite.

Napravite sami sebi uslugu i bacite vašu mikrovalnu pećnicu a hranu zagrijavajte u običnoj pećnici. Malo dulje traje ali vrijedno je zdravlja i života. Ne nasjedajte na propagadnu jer ako vi ne mislite o sebi neće ni drugi.

Ovdje su neke od najnovijih znanstvenih spoznaja o mikrovalnoj hrani:

1. Mikrovalna hrana izgubi 60-90% vitalnog-energetskog polja i mikrovalovi ubrzavaju strukturalni raspad hrane.

2. Mikrovalna pećnica stvara kancerogene tvari u mlijeku i žitaricama.

3. Mikrovalna pećnica degradira osnovne tvari hrane, što uzrokuje probavne smetnje.

4. Mikrovalna pećnica mijenja kemiju hrane što može dovesti do smetnje u limfnom sustavu i degeneraciju tijelesne sposobnost da se zaštiti od kancerozne izrasline.

5. Mikrovalna hrana dovodi do većeg broja kancerogenih stanica u krvotoku.

6. Mikrovalna pećnica mijenja raspad elementarnih tvari kada se sirovo, kuhano, ili zamrznuto povrće izloži čak i za vrlo kratko vrijeme, i u sto kratko vrijeme se formiraju slobodni radikali.

7. Mikrovalna hrana uzrokuje želučane i crijevne, kancerogene izrasline, opću degeneraciju perifernog tkiva i staničnih tkiva, raspad probavnog i sekrecijskog sustava kod statistički visokog postotka ljudi.

8. Mikrovalna hrana smanjuje sposobnost tijela tijela da koristi B-kompleks vitamin, vitamin C, vitamin E, esencijalne minerale… itd.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OVI LISTOVI SU NAM NA DOHVAT RUKE,A NOVA ISTRAŽIVANJA ŠOKIRAJU KOLIKU LJEKOVITOST IMAJU!

U listu vinove loze ima dosta vitamina C, E, A, K i B6, kao i niacina, željeza, vlakana, riboflavina, folata, kalcijuma, magnezijuma, bakra i mangana. Koristi se kao protivupalno i sredstvo za bolju cirkulaciju.

Protivupalno djelovanje

Listovi vinove loze imaju blago protivupalno djelovanje.

Hronična upala je uzročnik mnogih ozbiljnih bolesti, kao što su bolesti srca, mnoge vrste raka i Alzheimerova bolest, ali i artritisa, te bolesti probavnog sistema, poput Crohnove bolesti.

Dok životni stil i genetika pridonose razvoju hroničnih upala, ishrana koja je bogata protivupalnim namirnicama najbolja je strategija za smanjenje dugoročnih rizika od bolesti.
Hronična venska insuficijencija

Prema istraživanju sprovedenom 2010. na Odjeljenju za dermatologiju Univerziteta u Freiburgu, biljni ekstrakti iz vinove loze smanjuju edem u bolesnika s hroničnom venskom insuficijencijom. To je stanje koje karakteristiše problem povratka krvi iz nogu nazad u srce. Kad se krv teško vraća u srce, noge mog…

Pomaže u menopauzi,liječi astmu, čisti krv i jetru! CVIJET BOLJI OD HORMONA

Budući da sadrži izoflavone, crvena djetelina (Trifolium pratense) koristi se decenijama kao lijek za ublažavanje simptoma menopauze, pa je zbog svojih ljekovitih svojstava ova vrsta deteline prirodna alternativa tradicionalnoj hormonskoj terapiji. Pored toga, ima priznato mjesto u širokoj lepezi ljekovitih biljaka za liječenje mnogih bolesti.

Zdravstvene prednosti povezane s crvenom detelinom su brojne: korisna je u liječenju bronhitisa i astme, a izvrstan je i prirodni protivupalni lijek. Koristi i onima koji pate od osteoporoze jer izoflavoni skriveni u ljekovitoj biljci djeluju kao fitoestrogeni koji mogu pomoći u izgradnji gustoće kostiju. Osim toga, crvena detelina poboljšava cirkulaciju, povećava nivo dobrog holesterola u organizmu i jača arterije. Riječ je, takođe, o izvrsnom prečišćivaču krvi i jetre.

Tako, kažu, da kombinovana u istoj razmeri sa čičkom, štavljem, korijenom maslačka, žutom ružicom liječi i kancerozne tumore.

Kod raka grkljana koristi se jači čaj za ispiranje…

ZA SVAKU BOLJKU: URADITE UNUTRAŠNJU OPERACIJU ORGANIZMA I TO BEZ NOŽA!

Priroda umije jednim te istim sredstvom i uništiti i lječiti. Njene metode čovjek teško usvaja i sporo shvaća. Možda je to posljedica slabog poznavanja zakona prirode, jer priroda dobro čuva svoje tajne.



Zato trebamo još puno učiti od nje. Međutim, i ako upoznamo njene tajne – ne slijedimo ih. Prilikom posta daje se dugotrajna pošteda svim organima tijela. Post je naročito koristan organima za probavu, koji dobivaju mogućnost obnavljanja. Post ima veliki utjecaj na stanje krvotoka.

Zakone prirode treba upoznati, živjeti s njima i poštovati ih. Na taj način prirodu možemo višestruko koristiti za svoje potrebe, odnosno za potrebe čovječanstva.

U drugoj polovini 19. stoljeća prof. Pušutin počeo je među prvima ispitivati mehanizam djelovanja posta. On je otkrio da je post stanje organizma u kojem se njegovi “rashodi” ne nadoknađuju potpuno. Zbog toga je organizam prinuđen funkcionirati na račun svojih vlastitih rezervi.
Brojni efekti

Istraživanja su pokazala da je pokretač gladi sam centa…