Preskoči na glavni sadržaj

OTAC TADEJ ZNAO LIJEK ZA RAK: Pročitajte recept i metodu za liječenje

Otac Tadej kaže da kancer može biti i Božija kazna, odnosno da je nastao zbog grijeha pa se duše kroz bolest tijela čiste i ispaštaju.


otac-tadej-lek-cudotovorac-foto-printscreen-1421516508-608679

Ako hoće da se izliječe prvo moraju da prekinu lanac grijeha (praroditeljskog, roditeljskog ili ličnog), a to se može postići samo okretanjem Bogu, odnosno, okretanjem leđa grijehu.

Prvo mora da se ispovjedi čitav život, od sedme godine do sadašnjeg trenutka. Zatim treba, koliko je moguće, živjeti pobožno, postiti i ići na liturgiju. Najvažnije je da se iz ishrane izbaci meso. Ako je kancer u početnoj fazi, treba jesti sjemenke kajsije 20-30 komada dnevno, jer sadrže vitamin B17, ako je kancer u odmakloj fazi onda treba jesti po 80 komada sjemenki dnevno. Preventivno možete jesti po 10 komada dnevno.

otac-tadej-lek-cudotovorac-foto-printscreen-1421516508-608679

Ovo je metoda koju preporučuje Otac Tadej, kako da izliječite svaki oblik “raka” ako živite pobožno:

Onima koji boluju od raka Otac Tadej kao glavno i osnovno preporučuje da uopšte ne jedu meso. Mesa se dijele na bijela i crvena, bijela mesa su riblja mesa i ona su zdrava. Crvena mesa su štetna, ali mi ne znamo da su to sva ostala osim ribljeg i danas je toliko meso zatrovano kancerogenim materijama, od mesa prosto bujaju ćelije raka, zbog silnih otrova to meso danas više ne treba jesti, čak ni živinsko. To je najvažnije, da se izbaci meso. Meso se može zamjeniti koprivom koja ima takve sastojke da snažno djeluje na organizam.

Vodu iz česme ne treba uopšte piti (posebno ko boluje od raka) jer ako pijete vodu iz česme i ako ne jedete meso ipak ne možete ozdraviti jer je u njoj dvostruko, ako ne i više hlora nego što je dozvoljeno.

Recept:

Prolom voda liječi rak ali samo pod jednim uslovom, da se ništa svježe ne jede niti prženo na ulju, ništa, samo da se kuha u prolom vodi. Ništa nekuhano ni svježe voće i povrće niti išta se ne jede osim povrća kuhanog u prolom vodi.

Pije se prolom voda i ni jedna druga. Bukvalno ni salata ne smije da se jede ako nije skuhana u prolom vodi. Jeste teško i neukusno jer se samo jede kuhano i pije prolom voda, ali to je jedini način. Kada se bolesnik izliječi, što traje nekada 40 dana, a nekada koji mjesec, treba nastaviti s takvom ishranom još 30 dana.

Bolesni od raka obavezno treba da idi u crkvu, na liturgiju svake nedelje, da se detaljno ispovjede i pričešćuju, smirenje će takođe pomoći da naši organi funkcionišu mnogo bolje i pravilno rade. Čak i onda kada ljekari dignu ruke od bolesnika za njega nije kasno ako se bude pridržavao ovog uputstva.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Porodica travara Asima Kljuna upozorava: Pojavili se prevaranti, terapije uzimati samo kod Asimovog sina Semira!

Prvog dana nove, 2016. godine, mnoge je zatekla vijest da je poznati travar, Asim Kljun, zauvijek napustio ovaj svijet. Njegov odlazak s ovog svijeta, kako saznajemo, neki su pokušali iskoristiti za raznorazne malverzacije, koje bi mogle biti kobne za Asimove pacijente, neke nove ali i one koje je Asimova smrt zatekla u sred, na početku ili pri kraju trerapije. Zato, porodica Asima Kljuna javnost upozorava: “Prije svega želimo da uputimo iskrene izraze zahvalnosti za podršku koju ste nam pružili u najtežem trenutku. Divno je bilo vidjeti izraze duboke boli i iskrene sućuti iz svih krajeva svijeta. Još jednom hvala svima! Ovim putem želimo da obavijestimo sve klijente koje je Asimova smrt zatekla u nedovršenoj fazi liječenja, da nastavak terapije mogu obezbijediti pozivom na neki od ranije poznatih brojeva, bilo u BiH (062/284-179) ili u Crnoj Gori (00 382 69 331 835). Naime, ekipa koja je zajedno sa Asimom radila na prikupljanju, sortiranju, obradi i kombinovanju iscjeljite

Znate li zašto je zdravo čuvati vodu u bakarnim posudama?

Ayurvedski tekstovi preporučuju pijenje vode čuvane u bakarnim posudama, jer se veruje da bakar ima antimikrobna, antioksidativna, antikancerogena i protivupalna svojstva. On je mineral esencijalan za naše telo, a medicinske su studije dokazale prednosti pijenja vode držane u bakarnim bokalima. Prema studiji iz 2012. godine, skladištenje kontaminirane vode u bakarnim loncima do 16 sati na sobnoj temperaturi, znatno smanjuje prisutnost štetnih mikroba, toliko da su istraživači zaključili da je bakar rešenje za pročišćavanje pitke vode od mikroba, posebno u zemljama u razvoju. Drugo istraživanje je pokazalo da su bakarne površine u bolnici ubile 97% ICU bakterija koje mogu izazvati infekcije, što je rezultovalo u 40% smanjenja stope zaraze. Sadhguru, indijski yogi, mistik, filantrop, rekao je, “Ako držite u bakarnoj posudi, najbolje preko noći ili najmanje četiri sata, voda od bakra poprima određene kvalitete koji su prvenstveno dobre za vašu jetru, ali za i vaše zdravlje i e

Proverena i uspešna mešavina lekovitog bilja i čaj za miome na materici, ciste i polipe, hiperplazije i poliistične jajnike

Čaj za miome na materici i ciste BioMiom je provereno dobar i potvrdjen čaj za ženske probleme koji je dao izvanredne rezultate u praksi. Savremena žena usled loše ishrane, unosa hormona, stresa i prekomerne upotrebe masnoća i životinjskih proteina postaje sve osetljivija u predelu urogenitalnih organa. Masovna je pojava da žene dobijaju miome, ciste, polipe, da imaju česte upale jajnika, da su im jajnici policistični, i da te tegobe prerastaju u hronične tegobe. Čaj za miome na materici, ciste, upale jajnika, polipe i ženske probleme BioMiom je već dugo godina prisutno rešenje za ženske probleme koje postoji na tržištu i daje odlične rezultate. Šta je miom i kako nastaje? Myoma, miom je benigna neoplazma – tumor, nastala umnožavanjem mišićnih ćelija. Postoje sledeći oblici mioma; fibroleiomyoma, tumor koji je sastavljen od glatkih mišićnih vlakana i vezivnog tkiva; leiomyom ili lejomiom je benigni tumor koji potiče od glatkih mišića i raste ekspanzivno u obliku okruglastog čvor