Preskoči na glavni sadržaj

Istorija IZLEČENJA od raka Paule Ganner: Pravilno korišćenje KEROZINA u lečenju raka i drugih bolesti!Lekovita svojstva kerozina (petroleja) poznata su još od XIX veka. Međutim, još uvek, stav društva prema takvom načinu lečenja nije do kraja definisan.

Zvanična medicina ne prihvata ovu metodu lečenja, govoreći o štetnom delovanju kerozina na organizam. Ali, ipak postoje realne priče o izlečenja ljudi od neizlečivih bolesti.

Postoji dosta objavljenih priča o izlečenju. Upoznaćemo vas sa istorijom izlečenja Paule Ganner od raka, i načinom korišćenja kerozina koji ona preporučuje. Paula Ganner, iz Austrije, smatra da kerozin leči bolesti koje nastaju iz krvi. Uz pomoć, sa njene strane  preporučene metode korišćenja kerozina, izlečeno je više od 20 hiljada obolelih, i ova metoda je zapatentirana u mnogim zemljama.

Istorija izlečenja od raka, Paule Ganner. Metoda lečenja kerozinom.

Paula Ganner je ozbiljno obolela od raka creva sa metastazama. Za vreme bolesti, oslabila je 14 kilograma. Tokom operacije joj je bilo otklonjeno 75 cm creva. Ali, bolest je napredovala i bilo joj je zahvaćeno debelo crevo. Za drugu operaciju, u cilju uklanjanja rektuma, bilo je kasno: nastala je paraliza anusa, zahvaćen je i desni bubreg. Posle osmodnevnog boravka u bolnici, otpuštena je kući, kao neizlečiva. Lekari su joj predvideli nekoliko dana života.

Paula je nepokretna ležala kod kuće i setila se priče jednog vojnika, koja je kazivala da su u Jugoslaviji (u Hercegovini), stari meštani kod različitih bolesti pili kerozin i utrljavali ga u bolna mesta. Rešila je isprobati lečenje destilovanim kerozinom, i počela je da pije po kafenu kašičicu na prazan stomak. Tri dana kasnije, bolovi su se povukli, počela je da pokreće neke paralizovane delove tela. Na 13-ti dan, počela je ustajati, prestalo je povraćanje. Posle 6 nedelja konzumiranja kerozina, osetila je veliku glad. Povratio joj se apetit, i ona je brzo počela dobijati na težini. Nakon nekog vremena vratila joj se prvobitna težina  – 56 kilograma
Od tada, Paula se više nije plašila strašne, neizlečive bolesti. Ona je jednostavno zaboravila na nju. Udala se, nakon 11 meseci ozdravljenja i rodila sina, posle i drugog. Ona je sada počasni donor, ima 50 godina i lekari joj konstatuju odlično zdravlje.

Izlečivši se od raka, Paula Ganner dokazala je na sebi lekovita svojstva kerozina, pomogla je povratiti zdravlje više od 20 hiljada ljudi. Takođe je Paula izlečila i svoju decu ovom metodom. Potpuno je izlečila mlađeg sina od dečije paralize, dajući mu kašičicu kerozina svakodnevno. Posle je povratila zdravlje starijeg sina, izlečivši ga od trovanja krvi, primanjem kerozina 5 dana.

Paula priča: „Mojoj prijateljici iz Belgiji bio je dijagnostikovan rak dojke. Nakon operacije, njeno stanje se pogoršalo. Preporučila sam joj da koristi kerozin, po 1 kafenu kašičicu na prazan stomak. Posle mesec dana, počela se oporavljati. Takođe se izlečila i od dijabetesa…“

U cilju prevencije, Paula preporučuje konzumiranje kerozina, nekoliko kafenih kašičica u toku godine. A bolesnicima  – piti po jednu kafenu kašičicu na prazan želudac 15 dana.

Za one, koji ne podnose miris i ukus kerozina, prvih dana mogu da ga koriste po 1-2 kapi na kocki šećera, ili pomešavši ga sa hladnom vodom, 3 puta dnevno posle jela. Postepeno treba povećavati količinu do 15 kapi. Da biste očistili grlo posle uzimanja kerozina, ona preporučuje piti suncokretovo, ili ulje more pasjakovine.

Paula tvrdi da  kerozin uziman u malim dozama nema nikakav negativan uticaj na organizam. Može da izazove samo blagi bol u stomaku ili proliv, što je po njenim rečima, normalno.
Paula smatra da  je najefikasnije  korišćenje kerozina (petroleuma), koji se koristi kao gorivo za vazduhoplovna vozila. Paula preporučuje piti samo distilovani kerozin, jer po njenom mišljenju stimuliše limfne sudove i leči ih.

Ona tvrdi da sa kerozinom može izlečiti dijabetes, kardiovaskularna oboljenja, glavobolje, čirevi na želucu, hemoroidi, radikulitis, očistiti creva od glista i parazita itd.

Za potpuno izlečenje dijabetesa kod dece, Paula preporučuje dnevni unos kerozina po 5 kapi u roku 4-5 nedelja.

Kod bolesti krvi i želuca, neophodno je uzimati po 1 kašičicu kerozina dnevno, u toku jedne nedelje. Napraviti pauzu 2 meseca i koristiti kerozin po 1 supenu kašiku u roku 4 nedelje. Godinu dana kasnije, ponoviti kuru lečenja. Da se bolest ne bi povratila, Paula preporučuje jednom godišnje, kao preventivnu meru, koristiti 1 kafenu kašičicu kerozina u toku 12 dana.

 
Ženama, obolelim od raka materice, Paula preporučuje 3 kapi kerozina dnevno, do potpunog izlečenja.

Za vreme lečenje, muka i povraćanje su moguća, ali treba nastaviti sa korišćenjem kerozina. Na ovaj način creva se čiste i uklanja se sve nepotrebno iz organizma.

Zašto je kerozin efikasan u lečenju raka i drugih bolesti? U čemu je njegova tajna?

kerozin u lečenju raka i drugih bolesti
kerozin u lečenju raka i drugih bolestiEvo kako ovaj fenomen objašnjava Genadij Malahov, autor knjige „Kerozin protiv raka i drugih bolesti“:

– Kerozin isušuje i dehidrira ćelije. Bilo koji, zločudni tumor predstavlja zajednicu živih ćelija sa brzom deobom. Ako ih lišite tečnosti, one umiru. Ovo je jedna od osnovnih karakteristika kerozina, koji deluje direktno na ćelije raka.

– Kerozin poseduje visoku prodornu moć. Po pravilu, svaki tumor se okružuje nekom vrstom zaštitne barijere. Na sličan način ponaša se i organizam – izoluje se od tumora zaštitom. Lekovima nije lako prevazići tu barijeru. Ali, svojstva kerozina su takva da  on relativno lako prevazilazi tu barijeru, i ima direktno delovanje na ćelije raka.

– Maligni tumori izazivaju upalu u tkivima, i bol. A kerozin može smanjiti upalu, pružajući bezbolni efekat, koji je neophodan bolesniku obolelom od raka.

– U poslednjih nekoliko godina smatra se da su paraziti  jedan od glavnih uzroka pojave i formiranja zloćudnih tumora. Jedna od glavnih osobina kerozina su njegova antibakterijska i protivoglistna svojstva, izvodi gliste i ubija ih.

– Tako da, ako je poreklo tumora izazvano parazitima, to konzumiranje kerozina je opravdano i doprinosi izlečenju. Ako je priroda tumora potpuno  drugačija, na primer od dugog emocionalnog stresa,  kerozin, kao i drugi lekovi su bez uticaja na ljudsku psihu i potpuno su  beskorisni. U ovom slučaju potrebna je druga metoda lečenja. I praksa lečenja onkoloških bolesnika potvrđuje ovaj fenomen – lečenje je efikasno u tom slučaju, ako odgovara uzroku nastanka raka.

– Konzumiranje kerozina širi krvne sudove i poboljšava ishranu tkiva. Zajedno sa krvlju na obolelo tkivo stižu regulacione supstance i samim time deluje na obolele ćelije i teraju ih na rad.

Naravno, postoje i drugi, molekularni mehanizmi uticaja kerozina, kako na ceo organizam tako i na ćelije raka, koje pomažu bolesnom čoveku.

Tako, da svi opisani mehanizmi omogućavaju uspešno izlečenje velikog broja onkoloških oboljenja. I to nisu samo reči, nego je i prisutna obimna praksa u celom svetu lečenja onkologije kerozinom.

Pre nego što počnete bilo koju vrstu samolečenja, obavezno konsultujte svog lekara.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OVI LISTOVI SU NAM NA DOHVAT RUKE,A NOVA ISTRAŽIVANJA ŠOKIRAJU KOLIKU LJEKOVITOST IMAJU!

U listu vinove loze ima dosta vitamina C, E, A, K i B6, kao i niacina, željeza, vlakana, riboflavina, folata, kalcijuma, magnezijuma, bakra i mangana. Koristi se kao protivupalno i sredstvo za bolju cirkulaciju.

Protivupalno djelovanje

Listovi vinove loze imaju blago protivupalno djelovanje.

Hronična upala je uzročnik mnogih ozbiljnih bolesti, kao što su bolesti srca, mnoge vrste raka i Alzheimerova bolest, ali i artritisa, te bolesti probavnog sistema, poput Crohnove bolesti.

Dok životni stil i genetika pridonose razvoju hroničnih upala, ishrana koja je bogata protivupalnim namirnicama najbolja je strategija za smanjenje dugoročnih rizika od bolesti.
Hronična venska insuficijencija

Prema istraživanju sprovedenom 2010. na Odjeljenju za dermatologiju Univerziteta u Freiburgu, biljni ekstrakti iz vinove loze smanjuju edem u bolesnika s hroničnom venskom insuficijencijom. To je stanje koje karakteristiše problem povratka krvi iz nogu nazad u srce. Kad se krv teško vraća u srce, noge mog…

Pomaže u menopauzi,liječi astmu, čisti krv i jetru! CVIJET BOLJI OD HORMONA

Budući da sadrži izoflavone, crvena djetelina (Trifolium pratense) koristi se decenijama kao lijek za ublažavanje simptoma menopauze, pa je zbog svojih ljekovitih svojstava ova vrsta deteline prirodna alternativa tradicionalnoj hormonskoj terapiji. Pored toga, ima priznato mjesto u širokoj lepezi ljekovitih biljaka za liječenje mnogih bolesti.

Zdravstvene prednosti povezane s crvenom detelinom su brojne: korisna je u liječenju bronhitisa i astme, a izvrstan je i prirodni protivupalni lijek. Koristi i onima koji pate od osteoporoze jer izoflavoni skriveni u ljekovitoj biljci djeluju kao fitoestrogeni koji mogu pomoći u izgradnji gustoće kostiju. Osim toga, crvena detelina poboljšava cirkulaciju, povećava nivo dobrog holesterola u organizmu i jača arterije. Riječ je, takođe, o izvrsnom prečišćivaču krvi i jetre.

Tako, kažu, da kombinovana u istoj razmeri sa čičkom, štavljem, korijenom maslačka, žutom ružicom liječi i kancerozne tumore.

Kod raka grkljana koristi se jači čaj za ispiranje…

Nema onoga kome ovo nije pomoglo: Najljekovitija tinktura svijeta – recept

Kolika je ljekovita moć gaveza najbolje kazuje jedna narodna izreka. Dva zdrava prsta bi srasla, ako bi bila vezana žilicama od gavezovog korijena.

Gavez. Ovaj neugledni, izvana crni, a iznutra bjelkast ili žut korijen pomaže kod SVEGA!

Kod prijeloma (pa i zagnojenih) kosti, kod izraslina na kostima, rukama i nogama, kod proširenih vena, vena koje su otvorene, bolova u vratu, amputiranih udova pa čak i kod prorjeđivanja koštanog tkiva, bolova u rukama i nogama nakon lomova i skidanja gipsa, bolova u donjem dijelu kralježnice i oštećenja kralježnjaka, bolova u ramenima, laktu i koljenima, problema zbog osteoporoze, raznih bradavičastih i ostalih izraslina, trnjenja nogu od tabana do kuka, hemoroida, reumatskog zadebljanja mišića, otvrdllina od gihta, kostobolje, poremećaja cirkulacije.

Sve vrste ozljeda, ubode, modrice, rane, zgrušavanje krvi, liječi TINKTURA spravljena od korijena gaveza.

Gavez sadrži hormon auksin koji s lakoćom stvara novo tkivo pa stoga rana brzo zarasta, a alanto…