Preskoči na glavni sadržaj

Istorija IZLEČENJA od raka Paule Ganner: Pravilno korišćenje KEROZINA u lečenju raka i drugih bolesti!Lekovita svojstva kerozina (petroleja) poznata su još od XIX veka. Međutim, još uvek, stav društva prema takvom načinu lečenja nije do kraja definisan.

Zvanična medicina ne prihvata ovu metodu lečenja, govoreći o štetnom delovanju kerozina na organizam. Ali, ipak postoje realne priče o izlečenja ljudi od neizlečivih bolesti.

Postoji dosta objavljenih priča o izlečenju. Upoznaćemo vas sa istorijom izlečenja Paule Ganner od raka, i načinom korišćenja kerozina koji ona preporučuje. Paula Ganner, iz Austrije, smatra da kerozin leči bolesti koje nastaju iz krvi. Uz pomoć, sa njene strane  preporučene metode korišćenja kerozina, izlečeno je više od 20 hiljada obolelih, i ova metoda je zapatentirana u mnogim zemljama.

Istorija izlečenja od raka, Paule Ganner. Metoda lečenja kerozinom.

Paula Ganner je ozbiljno obolela od raka creva sa metastazama. Za vreme bolesti, oslabila je 14 kilograma. Tokom operacije joj je bilo otklonjeno 75 cm creva. Ali, bolest je napredovala i bilo joj je zahvaćeno debelo crevo. Za drugu operaciju, u cilju uklanjanja rektuma, bilo je kasno: nastala je paraliza anusa, zahvaćen je i desni bubreg. Posle osmodnevnog boravka u bolnici, otpuštena je kući, kao neizlečiva. Lekari su joj predvideli nekoliko dana života.

Paula je nepokretna ležala kod kuće i setila se priče jednog vojnika, koja je kazivala da su u Jugoslaviji (u Hercegovini), stari meštani kod različitih bolesti pili kerozin i utrljavali ga u bolna mesta. Rešila je isprobati lečenje destilovanim kerozinom, i počela je da pije po kafenu kašičicu na prazan stomak. Tri dana kasnije, bolovi su se povukli, počela je da pokreće neke paralizovane delove tela. Na 13-ti dan, počela je ustajati, prestalo je povraćanje. Posle 6 nedelja konzumiranja kerozina, osetila je veliku glad. Povratio joj se apetit, i ona je brzo počela dobijati na težini. Nakon nekog vremena vratila joj se prvobitna težina  – 56 kilograma
Od tada, Paula se više nije plašila strašne, neizlečive bolesti. Ona je jednostavno zaboravila na nju. Udala se, nakon 11 meseci ozdravljenja i rodila sina, posle i drugog. Ona je sada počasni donor, ima 50 godina i lekari joj konstatuju odlično zdravlje.

Izlečivši se od raka, Paula Ganner dokazala je na sebi lekovita svojstva kerozina, pomogla je povratiti zdravlje više od 20 hiljada ljudi. Takođe je Paula izlečila i svoju decu ovom metodom. Potpuno je izlečila mlađeg sina od dečije paralize, dajući mu kašičicu kerozina svakodnevno. Posle je povratila zdravlje starijeg sina, izlečivši ga od trovanja krvi, primanjem kerozina 5 dana.

Paula priča: „Mojoj prijateljici iz Belgiji bio je dijagnostikovan rak dojke. Nakon operacije, njeno stanje se pogoršalo. Preporučila sam joj da koristi kerozin, po 1 kafenu kašičicu na prazan stomak. Posle mesec dana, počela se oporavljati. Takođe se izlečila i od dijabetesa…“

U cilju prevencije, Paula preporučuje konzumiranje kerozina, nekoliko kafenih kašičica u toku godine. A bolesnicima  – piti po jednu kafenu kašičicu na prazan želudac 15 dana.

Za one, koji ne podnose miris i ukus kerozina, prvih dana mogu da ga koriste po 1-2 kapi na kocki šećera, ili pomešavši ga sa hladnom vodom, 3 puta dnevno posle jela. Postepeno treba povećavati količinu do 15 kapi. Da biste očistili grlo posle uzimanja kerozina, ona preporučuje piti suncokretovo, ili ulje more pasjakovine.

Paula tvrdi da  kerozin uziman u malim dozama nema nikakav negativan uticaj na organizam. Može da izazove samo blagi bol u stomaku ili proliv, što je po njenim rečima, normalno.
Paula smatra da  je najefikasnije  korišćenje kerozina (petroleuma), koji se koristi kao gorivo za vazduhoplovna vozila. Paula preporučuje piti samo distilovani kerozin, jer po njenom mišljenju stimuliše limfne sudove i leči ih.

Ona tvrdi da sa kerozinom može izlečiti dijabetes, kardiovaskularna oboljenja, glavobolje, čirevi na želucu, hemoroidi, radikulitis, očistiti creva od glista i parazita itd.

Za potpuno izlečenje dijabetesa kod dece, Paula preporučuje dnevni unos kerozina po 5 kapi u roku 4-5 nedelja.

Kod bolesti krvi i želuca, neophodno je uzimati po 1 kašičicu kerozina dnevno, u toku jedne nedelje. Napraviti pauzu 2 meseca i koristiti kerozin po 1 supenu kašiku u roku 4 nedelje. Godinu dana kasnije, ponoviti kuru lečenja. Da se bolest ne bi povratila, Paula preporučuje jednom godišnje, kao preventivnu meru, koristiti 1 kafenu kašičicu kerozina u toku 12 dana.

 
Ženama, obolelim od raka materice, Paula preporučuje 3 kapi kerozina dnevno, do potpunog izlečenja.

Za vreme lečenje, muka i povraćanje su moguća, ali treba nastaviti sa korišćenjem kerozina. Na ovaj način creva se čiste i uklanja se sve nepotrebno iz organizma.

Zašto je kerozin efikasan u lečenju raka i drugih bolesti? U čemu je njegova tajna?

kerozin u lečenju raka i drugih bolesti
kerozin u lečenju raka i drugih bolestiEvo kako ovaj fenomen objašnjava Genadij Malahov, autor knjige „Kerozin protiv raka i drugih bolesti“:

– Kerozin isušuje i dehidrira ćelije. Bilo koji, zločudni tumor predstavlja zajednicu živih ćelija sa brzom deobom. Ako ih lišite tečnosti, one umiru. Ovo je jedna od osnovnih karakteristika kerozina, koji deluje direktno na ćelije raka.

– Kerozin poseduje visoku prodornu moć. Po pravilu, svaki tumor se okružuje nekom vrstom zaštitne barijere. Na sličan način ponaša se i organizam – izoluje se od tumora zaštitom. Lekovima nije lako prevazići tu barijeru. Ali, svojstva kerozina su takva da  on relativno lako prevazilazi tu barijeru, i ima direktno delovanje na ćelije raka.

– Maligni tumori izazivaju upalu u tkivima, i bol. A kerozin može smanjiti upalu, pružajući bezbolni efekat, koji je neophodan bolesniku obolelom od raka.

– U poslednjih nekoliko godina smatra se da su paraziti  jedan od glavnih uzroka pojave i formiranja zloćudnih tumora. Jedna od glavnih osobina kerozina su njegova antibakterijska i protivoglistna svojstva, izvodi gliste i ubija ih.

– Tako da, ako je poreklo tumora izazvano parazitima, to konzumiranje kerozina je opravdano i doprinosi izlečenju. Ako je priroda tumora potpuno  drugačija, na primer od dugog emocionalnog stresa,  kerozin, kao i drugi lekovi su bez uticaja na ljudsku psihu i potpuno su  beskorisni. U ovom slučaju potrebna je druga metoda lečenja. I praksa lečenja onkoloških bolesnika potvrđuje ovaj fenomen – lečenje je efikasno u tom slučaju, ako odgovara uzroku nastanka raka.

– Konzumiranje kerozina širi krvne sudove i poboljšava ishranu tkiva. Zajedno sa krvlju na obolelo tkivo stižu regulacione supstance i samim time deluje na obolele ćelije i teraju ih na rad.

Naravno, postoje i drugi, molekularni mehanizmi uticaja kerozina, kako na ceo organizam tako i na ćelije raka, koje pomažu bolesnom čoveku.

Tako, da svi opisani mehanizmi omogućavaju uspešno izlečenje velikog broja onkoloških oboljenja. I to nisu samo reči, nego je i prisutna obimna praksa u celom svetu lečenja onkologije kerozinom.

Pre nego što počnete bilo koju vrstu samolečenja, obavezno konsultujte svog lekara.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Porodica travara Asima Kljuna upozorava: Pojavili se prevaranti, terapije uzimati samo kod Asimovog sina Semira!

Prvog dana nove, 2016. godine, mnoge je zatekla vijest da je poznati travar, Asim Kljun, zauvijek napustio ovaj svijet. Njegov odlazak s ovog svijeta, kako saznajemo, neki su pokušali iskoristiti za raznorazne malverzacije, koje bi mogle biti kobne za Asimove pacijente, neke nove ali i one koje je Asimova smrt zatekla u sred, na početku ili pri kraju trerapije. Zato, porodica Asima Kljuna javnost upozorava: “Prije svega želimo da uputimo iskrene izraze zahvalnosti za podršku koju ste nam pružili u najtežem trenutku. Divno je bilo vidjeti izraze duboke boli i iskrene sućuti iz svih krajeva svijeta. Još jednom hvala svima! Ovim putem želimo da obavijestimo sve klijente koje je Asimova smrt zatekla u nedovršenoj fazi liječenja, da nastavak terapije mogu obezbijediti pozivom na neki od ranije poznatih brojeva, bilo u BiH (062/284-179) ili u Crnoj Gori (00 382 69 331 835). Naime, ekipa koja je zajedno sa Asimom radila na prikupljanju, sortiranju, obradi i kombinovanju iscjeljite

Znate li zašto je zdravo čuvati vodu u bakarnim posudama?

Ayurvedski tekstovi preporučuju pijenje vode čuvane u bakarnim posudama, jer se veruje da bakar ima antimikrobna, antioksidativna, antikancerogena i protivupalna svojstva. On je mineral esencijalan za naše telo, a medicinske su studije dokazale prednosti pijenja vode držane u bakarnim bokalima. Prema studiji iz 2012. godine, skladištenje kontaminirane vode u bakarnim loncima do 16 sati na sobnoj temperaturi, znatno smanjuje prisutnost štetnih mikroba, toliko da su istraživači zaključili da je bakar rešenje za pročišćavanje pitke vode od mikroba, posebno u zemljama u razvoju. Drugo istraživanje je pokazalo da su bakarne površine u bolnici ubile 97% ICU bakterija koje mogu izazvati infekcije, što je rezultovalo u 40% smanjenja stope zaraze. Sadhguru, indijski yogi, mistik, filantrop, rekao je, “Ako držite u bakarnoj posudi, najbolje preko noći ili najmanje četiri sata, voda od bakra poprima određene kvalitete koji su prvenstveno dobre za vašu jetru, ali za i vaše zdravlje i e

Proverena i uspešna mešavina lekovitog bilja i čaj za miome na materici, ciste i polipe, hiperplazije i poliistične jajnike

Čaj za miome na materici i ciste BioMiom je provereno dobar i potvrdjen čaj za ženske probleme koji je dao izvanredne rezultate u praksi. Savremena žena usled loše ishrane, unosa hormona, stresa i prekomerne upotrebe masnoća i životinjskih proteina postaje sve osetljivija u predelu urogenitalnih organa. Masovna je pojava da žene dobijaju miome, ciste, polipe, da imaju česte upale jajnika, da su im jajnici policistični, i da te tegobe prerastaju u hronične tegobe. Čaj za miome na materici, ciste, upale jajnika, polipe i ženske probleme BioMiom je već dugo godina prisutno rešenje za ženske probleme koje postoji na tržištu i daje odlične rezultate. Šta je miom i kako nastaje? Myoma, miom je benigna neoplazma – tumor, nastala umnožavanjem mišićnih ćelija. Postoje sledeći oblici mioma; fibroleiomyoma, tumor koji je sastavljen od glatkih mišićnih vlakana i vezivnog tkiva; leiomyom ili lejomiom je benigni tumor koji potiče od glatkih mišića i raste ekspanzivno u obliku okruglastog čvor