Preskoči na glavni sadržaj

Ako ste uradili ovu uobičajnu stomatološku proceduru: IMATE 97% ŠANSI DA DOBIJETE RAK!

Ako ste uradili ovu uobičajnu stomatološku proceduru: IMATE 97% ŠANSI DA DOBIJETE RAK!

Postoji uobičajena stomatološka procedura za koju će vam skoro svaki zubar reći da je potpuno sigurna, unatoč činjenici da znanstvenici već više od 100 godina upozoravaju na njezinu opasnost.

O kojoj je stomatološkoj proceduri riječ?

Tretiranje korijenskog kanala zuba.

 rootcanal-2

Zubi kojima su tretirani korijenski kanali su u svojoj osnovi „mrtvi“ zubi koji postaju tihi inkubatori vrlo otrovne anaerobne bakterije koja, pod određenim okolnostima, može pronaći put i ući u vaš krvotok kako bi uzrokovala mnoga ozbiljna medicinska stanja – a mnoga se pojavljuju tek desetljećima kasnije.

Weston Price, prema mnogima najbolji stomatolog svih vremena, je prije više od stoljeća otkrio poveznicu između zuba kojima su tretirani korijenski kanali i bolesti, što bi kao temelj uzroka bolesti ostalo skriveno do današnjih dana.

Price je otkrio da je u stvari nemoguće sterilizirati zub nad kojem je tretiran korijenski kanal (na primjer, punjenjem korijena).
On je, ustvari, otkrio 16 različitih uzročnih bakterija za ova stanja.

Ove se bakterije mogu odmetnuti iz vašeg okolnog tkiva u vaš krvotok gdje bivaju prenešene na nove lokacije gdje se smještaju. Nova lokacija može biti organ ili žlijezda ili tkivo i time dobijate rak.

Također postoji poveznica i s rakom. Dr Robert Jones, istraživač veze između korijenskih kanala i raka dojke, je otkrio vrlo visoku povezanost između korijenskih kanala i raka dojki. Tvrdi da je otkrio slijedeće poveznice tijekom petogodišnjeg istraživanja 300 slučajeva raka:

93 % žena oboljelih od raka dojke je imalo ispunjenje korijenskog kanala
7 % je imalo neku drugu oralnu patologiju
Tumori, u većini slučajeva, su se pojavili na istoj strani tijela kao i korijenski kanal(i) ili kao i neka druga oralna patologija

Dr. Josef Issels je izvjestio da, u njegovih 40 godina liječenja „umirućih“ pacijenata oboljelih od raka, 97 % njih je imalo ispunjenje korijena zuba.

root_canal-5255422

Ukoliko su ovi liječnici u pravu, lijek za rak bi mogao biti toliko jednostavan kao što je vađenje zubi i ponovna izgradnja imunološkog sustava.
Ne postoji niti jedna druga medicinska praksa koja dozvoljava da mrtvi dio tijela ostane u vašem tijelu. Kada vam odumre slijepo crijevo, ono se uklanja. Ukoliko zadobijete promrzline ili gangrenu na prstu, on se uklanja. Ako beba umre u maternici, tijelo samo inicira pobačaj.

Vaš imunološki sustav ne mari za mrtve supstance,a samo prisustvo mrtvog tkiva može uzrokovati da se vaš sustav počne ponašati napadački, što je još jedan dodatni razlog za izbjegavanje punjenja korijenskog kanala zuba – on za sobom ostavlja mrtav zub.

Infekcija, plus autoimunološka reakcija odbacivanja, uzrokuju sakupljanje dodatnih bakterija oko mrtvog tkiva. U slučaju korijenskog kanala, bakterijama se pruža prilika da se isperu u tijelo svaki puta kada progutate zalogaj.

Strogo vam se preporuča da ne ispunjavate korijenski kanal.

Riskirati zdravlje kako biste spasili zub, to nema smisla. Nažalost, ima mnogo ljudi koji su taj zahvat već obavili.

Zapamtite, onog trena kada vaš imunološki sustav oslabi, vi riskirate povećani razvoj ozbiljnih medicinskih problema – a napadi na vaš imunološki sustav su prečesti u današnjem svijetu.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Porodica travara Asima Kljuna upozorava: Pojavili se prevaranti, terapije uzimati samo kod Asimovog sina Semira!

Prvog dana nove, 2016. godine, mnoge je zatekla vijest da je poznati travar, Asim Kljun, zauvijek napustio ovaj svijet. Njegov odlazak s ovog svijeta, kako saznajemo, neki su pokušali iskoristiti za raznorazne malverzacije, koje bi mogle biti kobne za Asimove pacijente, neke nove ali i one koje je Asimova smrt zatekla u sred, na početku ili pri kraju trerapije. Zato, porodica Asima Kljuna javnost upozorava: “Prije svega želimo da uputimo iskrene izraze zahvalnosti za podršku koju ste nam pružili u najtežem trenutku. Divno je bilo vidjeti izraze duboke boli i iskrene sućuti iz svih krajeva svijeta. Još jednom hvala svima! Ovim putem želimo da obavijestimo sve klijente koje je Asimova smrt zatekla u nedovršenoj fazi liječenja, da nastavak terapije mogu obezbijediti pozivom na neki od ranije poznatih brojeva, bilo u BiH (062/284-179) ili u Crnoj Gori (00 382 69 331 835). Naime, ekipa koja je zajedno sa Asimom radila na prikupljanju, sortiranju, obradi i kombinovanju iscjeljite

Znate li zašto je zdravo čuvati vodu u bakarnim posudama?

Ayurvedski tekstovi preporučuju pijenje vode čuvane u bakarnim posudama, jer se veruje da bakar ima antimikrobna, antioksidativna, antikancerogena i protivupalna svojstva. On je mineral esencijalan za naše telo, a medicinske su studije dokazale prednosti pijenja vode držane u bakarnim bokalima. Prema studiji iz 2012. godine, skladištenje kontaminirane vode u bakarnim loncima do 16 sati na sobnoj temperaturi, znatno smanjuje prisutnost štetnih mikroba, toliko da su istraživači zaključili da je bakar rešenje za pročišćavanje pitke vode od mikroba, posebno u zemljama u razvoju. Drugo istraživanje je pokazalo da su bakarne površine u bolnici ubile 97% ICU bakterija koje mogu izazvati infekcije, što je rezultovalo u 40% smanjenja stope zaraze. Sadhguru, indijski yogi, mistik, filantrop, rekao je, “Ako držite u bakarnoj posudi, najbolje preko noći ili najmanje četiri sata, voda od bakra poprima određene kvalitete koji su prvenstveno dobre za vašu jetru, ali za i vaše zdravlje i e

Proverena i uspešna mešavina lekovitog bilja i čaj za miome na materici, ciste i polipe, hiperplazije i poliistične jajnike

Čaj za miome na materici i ciste BioMiom je provereno dobar i potvrdjen čaj za ženske probleme koji je dao izvanredne rezultate u praksi. Savremena žena usled loše ishrane, unosa hormona, stresa i prekomerne upotrebe masnoća i životinjskih proteina postaje sve osetljivija u predelu urogenitalnih organa. Masovna je pojava da žene dobijaju miome, ciste, polipe, da imaju česte upale jajnika, da su im jajnici policistični, i da te tegobe prerastaju u hronične tegobe. Čaj za miome na materici, ciste, upale jajnika, polipe i ženske probleme BioMiom je već dugo godina prisutno rešenje za ženske probleme koje postoji na tržištu i daje odlične rezultate. Šta je miom i kako nastaje? Myoma, miom je benigna neoplazma – tumor, nastala umnožavanjem mišićnih ćelija. Postoje sledeći oblici mioma; fibroleiomyoma, tumor koji je sastavljen od glatkih mišićnih vlakana i vezivnog tkiva; leiomyom ili lejomiom je benigni tumor koji potiče od glatkih mišića i raste ekspanzivno u obliku okruglastog čvor