Preskoči na glavni sadržaj

Ako ste uradili ovu uobičajnu stomatološku proceduru: IMATE 97% ŠANSI DA DOBIJETE RAK!

Ako ste uradili ovu uobičajnu stomatološku proceduru: IMATE 97% ŠANSI DA DOBIJETE RAK!

Postoji uobičajena stomatološka procedura za koju će vam skoro svaki zubar reći da je potpuno sigurna, unatoč činjenici da znanstvenici već više od 100 godina upozoravaju na njezinu opasnost.

O kojoj je stomatološkoj proceduri riječ?

Tretiranje korijenskog kanala zuba.

 rootcanal-2

Zubi kojima su tretirani korijenski kanali su u svojoj osnovi „mrtvi“ zubi koji postaju tihi inkubatori vrlo otrovne anaerobne bakterije koja, pod određenim okolnostima, može pronaći put i ući u vaš krvotok kako bi uzrokovala mnoga ozbiljna medicinska stanja – a mnoga se pojavljuju tek desetljećima kasnije.

Weston Price, prema mnogima najbolji stomatolog svih vremena, je prije više od stoljeća otkrio poveznicu između zuba kojima su tretirani korijenski kanali i bolesti, što bi kao temelj uzroka bolesti ostalo skriveno do današnjih dana.

Price je otkrio da je u stvari nemoguće sterilizirati zub nad kojem je tretiran korijenski kanal (na primjer, punjenjem korijena).
On je, ustvari, otkrio 16 različitih uzročnih bakterija za ova stanja.

Ove se bakterije mogu odmetnuti iz vašeg okolnog tkiva u vaš krvotok gdje bivaju prenešene na nove lokacije gdje se smještaju. Nova lokacija može biti organ ili žlijezda ili tkivo i time dobijate rak.

Također postoji poveznica i s rakom. Dr Robert Jones, istraživač veze između korijenskih kanala i raka dojke, je otkrio vrlo visoku povezanost između korijenskih kanala i raka dojki. Tvrdi da je otkrio slijedeće poveznice tijekom petogodišnjeg istraživanja 300 slučajeva raka:

93 % žena oboljelih od raka dojke je imalo ispunjenje korijenskog kanala
7 % je imalo neku drugu oralnu patologiju
Tumori, u većini slučajeva, su se pojavili na istoj strani tijela kao i korijenski kanal(i) ili kao i neka druga oralna patologija

Dr. Josef Issels je izvjestio da, u njegovih 40 godina liječenja „umirućih“ pacijenata oboljelih od raka, 97 % njih je imalo ispunjenje korijena zuba.

root_canal-5255422

Ukoliko su ovi liječnici u pravu, lijek za rak bi mogao biti toliko jednostavan kao što je vađenje zubi i ponovna izgradnja imunološkog sustava.
Ne postoji niti jedna druga medicinska praksa koja dozvoljava da mrtvi dio tijela ostane u vašem tijelu. Kada vam odumre slijepo crijevo, ono se uklanja. Ukoliko zadobijete promrzline ili gangrenu na prstu, on se uklanja. Ako beba umre u maternici, tijelo samo inicira pobačaj.

Vaš imunološki sustav ne mari za mrtve supstance,a samo prisustvo mrtvog tkiva može uzrokovati da se vaš sustav počne ponašati napadački, što je još jedan dodatni razlog za izbjegavanje punjenja korijenskog kanala zuba – on za sobom ostavlja mrtav zub.

Infekcija, plus autoimunološka reakcija odbacivanja, uzrokuju sakupljanje dodatnih bakterija oko mrtvog tkiva. U slučaju korijenskog kanala, bakterijama se pruža prilika da se isperu u tijelo svaki puta kada progutate zalogaj.

Strogo vam se preporuča da ne ispunjavate korijenski kanal.

Riskirati zdravlje kako biste spasili zub, to nema smisla. Nažalost, ima mnogo ljudi koji su taj zahvat već obavili.

Zapamtite, onog trena kada vaš imunološki sustav oslabi, vi riskirate povećani razvoj ozbiljnih medicinskih problema – a napadi na vaš imunološki sustav su prečesti u današnjem svijetu.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OVI LISTOVI SU NAM NA DOHVAT RUKE,A NOVA ISTRAŽIVANJA ŠOKIRAJU KOLIKU LJEKOVITOST IMAJU!

U listu vinove loze ima dosta vitamina C, E, A, K i B6, kao i niacina, željeza, vlakana, riboflavina, folata, kalcijuma, magnezijuma, bakra i mangana. Koristi se kao protivupalno i sredstvo za bolju cirkulaciju.

Protivupalno djelovanje

Listovi vinove loze imaju blago protivupalno djelovanje.

Hronična upala je uzročnik mnogih ozbiljnih bolesti, kao što su bolesti srca, mnoge vrste raka i Alzheimerova bolest, ali i artritisa, te bolesti probavnog sistema, poput Crohnove bolesti.

Dok životni stil i genetika pridonose razvoju hroničnih upala, ishrana koja je bogata protivupalnim namirnicama najbolja je strategija za smanjenje dugoročnih rizika od bolesti.
Hronična venska insuficijencija

Prema istraživanju sprovedenom 2010. na Odjeljenju za dermatologiju Univerziteta u Freiburgu, biljni ekstrakti iz vinove loze smanjuju edem u bolesnika s hroničnom venskom insuficijencijom. To je stanje koje karakteristiše problem povratka krvi iz nogu nazad u srce. Kad se krv teško vraća u srce, noge mog…

Pomaže u menopauzi,liječi astmu, čisti krv i jetru! CVIJET BOLJI OD HORMONA

Budući da sadrži izoflavone, crvena djetelina (Trifolium pratense) koristi se decenijama kao lijek za ublažavanje simptoma menopauze, pa je zbog svojih ljekovitih svojstava ova vrsta deteline prirodna alternativa tradicionalnoj hormonskoj terapiji. Pored toga, ima priznato mjesto u širokoj lepezi ljekovitih biljaka za liječenje mnogih bolesti.

Zdravstvene prednosti povezane s crvenom detelinom su brojne: korisna je u liječenju bronhitisa i astme, a izvrstan je i prirodni protivupalni lijek. Koristi i onima koji pate od osteoporoze jer izoflavoni skriveni u ljekovitoj biljci djeluju kao fitoestrogeni koji mogu pomoći u izgradnji gustoće kostiju. Osim toga, crvena detelina poboljšava cirkulaciju, povećava nivo dobrog holesterola u organizmu i jača arterije. Riječ je, takođe, o izvrsnom prečišćivaču krvi i jetre.

Tako, kažu, da kombinovana u istoj razmeri sa čičkom, štavljem, korijenom maslačka, žutom ružicom liječi i kancerozne tumore.

Kod raka grkljana koristi se jači čaj za ispiranje…

ZA SVAKU BOLJKU: URADITE UNUTRAŠNJU OPERACIJU ORGANIZMA I TO BEZ NOŽA!

Priroda umije jednim te istim sredstvom i uništiti i lječiti. Njene metode čovjek teško usvaja i sporo shvaća. Možda je to posljedica slabog poznavanja zakona prirode, jer priroda dobro čuva svoje tajne.Zato trebamo još puno učiti od nje. Međutim, i ako upoznamo njene tajne – ne slijedimo ih. Prilikom posta daje se dugotrajna pošteda svim organima tijela. Post je naročito koristan organima za probavu, koji dobivaju mogućnost obnavljanja. Post ima veliki utjecaj na stanje krvotoka.

Zakone prirode treba upoznati, živjeti s njima i poštovati ih. Na taj način prirodu možemo višestruko koristiti za svoje potrebe, odnosno za potrebe čovječanstva.

U drugoj polovini 19. stoljeća prof. Pušutin počeo je među prvima ispitivati mehanizam djelovanja posta. On je otkrio da je post stanje organizma u kojem se njegovi “rashodi” ne nadoknađuju potpuno. Zbog toga je organizam prinuđen funkcionirati na račun svojih vlastitih rezervi.
Brojni efekti

Istraživanja su pokazala da je pokretač gladi sam centa…