Preskoči na glavni sadržaj

PROVERENO POMAŽE: Čitatelj rešio težak zdravstveni problem na neverovatno lak i prirodan način!

„Probao sam doslovce sve i ništa nije pomoglo, sve dok nisam ‘otkrio’ stari lek koji je doslovce dostupan u svakom domaćinstvu. I što je najvažnije pokazao se delotvoran u samo tri dana!

500

U poplavi razno-raznih alternativnih načina lečenja pojedinih bolesti, još uvek su najefikasnija prirodna rešenja. Jedno tako probao je i naš čitalac nakon niza godina u kojima nisu pomagale nikakve terapije niti farmaceutski proizvodi.
Proširene vene danas predstavljaju jedan od najčešćih medicinskih problema, bolesti, ali i estetskih nedostataka koji pogađa izuzetno veliki broj ljudi.

Osim toga proširene vene na nogama mogu uzrokovati i ozbiljne zdravstvene posledice: otok, bol, upalu i svrab te promenu boje kože od ružičasto crvene do tamno braon. Na zahvaćenom delu noge često se otvaraju rane koje sporo ili nikako ne zarastaju, a posledice za lokalno tkivo su dramatične.

Budući da je za sve te promene najodgovornija slabo pokretna, statična krv, njeno kontrolisano odstranjivanje za pacijenta predstavlja najbolje terapijsko rešenje.

Zadnjih godina na tržištu se nude brojna terapijska rešenja od laserskog i ultrazvučnog uklanjanja, zatim primene akupunkture do hirurškog i uklanjanja pomoću pene tzv. UGFS metodom.

No iz iskustva pacijenata dobro je poznato kako nijedno od ovih rešenja nije trajno, a jasno nije ni jeftino u privatnim specijalizovanim klinikama, pa se problem nakon nekoliko godina ponovo pojavi. I onda se ceo postupak mora ponoviti što jasno iziskuje i nove troškove.

Inače, do proširenih vena dolazi kada zalisci u venama, koji sprečavaju povratni tok krvi ne rade kako treba. Krv zaostaje na pojedinim mestima tako da se vene i kapilare obližnje šire i otiču propuštajući krv u okolno tkivo.

Proširene vene javljaju se obično na nogama gde su vene blizu površine a prepoznatljive su po plavičastim prugama, mrežastim mrljama ili čvorovima koji mogu narasti do veličine oraha.

Od proširenih vena boluje oko 15 odsto ljudske populacije, a čak četiri puta više obolevaju žene. Uzroci su različiti, a kao prevenciju preporučuje se barem pola sata dnevno umerene aktivnosti (šetnja, vežba, bicikl). Trebalo bi nositi kompresivne čarape te uzimati lekovito bilje u obliku gelova, krema ili čajeva od divljeg kestena, divlje ljubičice, borovnice, kupine, semena crnog grožđa i sl.

Međutim našem čitaocu ništa nije pomagalo. Sve je probao, no zadnjih godina stanje mu je bilo sve gore i gore. Ali samo do prošlog vikenda kada je slučajno saznao za stari prirodni lek. Primenio ga je kod kuće, jer je lako dostupan i nakon dva dana bio je „novi čovek“.

Na njegovim nogama proširene vene su doslovce nestale. Koliko dugo – ne zna, ali ako se ponovo javi problem sada barem zna lek, a da to nije hirurški nož.

Dakle problematično mesto na nozi treba jednostavno obložiti listovima svežeg zelja, odnosno kupusa i sve to omotati najbolje prozirnom folijom koja čvrsto drži poput zavoja. Takav oblog treba držati dva do tri dana, povremeno promeniti – ne prečesto i problem će biti rešen.

Možda ne trajno, ali daleko je jednostavnije i jeftinije posegnuti za nečim tako dostupnim za razliku od skupih i komplikovanih tretmana kakvi se nude na tržištu.

Uostalom savet čitaoca je – „Probajte ništa ne košta i ništa nećete izgubiti, a samo ćete se iznenaditi“. I jasno da uštedi i vreme i novac.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Porodica travara Asima Kljuna upozorava: Pojavili se prevaranti, terapije uzimati samo kod Asimovog sina Semira!

Prvog dana nove, 2016. godine, mnoge je zatekla vijest da je poznati travar, Asim Kljun, zauvijek napustio ovaj svijet. Njegov odlazak s ovog svijeta, kako saznajemo, neki su pokušali iskoristiti za raznorazne malverzacije, koje bi mogle biti kobne za Asimove pacijente, neke nove ali i one koje je Asimova smrt zatekla u sred, na početku ili pri kraju trerapije. Zato, porodica Asima Kljuna javnost upozorava: “Prije svega želimo da uputimo iskrene izraze zahvalnosti za podršku koju ste nam pružili u najtežem trenutku. Divno je bilo vidjeti izraze duboke boli i iskrene sućuti iz svih krajeva svijeta. Još jednom hvala svima! Ovim putem želimo da obavijestimo sve klijente koje je Asimova smrt zatekla u nedovršenoj fazi liječenja, da nastavak terapije mogu obezbijediti pozivom na neki od ranije poznatih brojeva, bilo u BiH (062/284-179) ili u Crnoj Gori (00 382 69 331 835). Naime, ekipa koja je zajedno sa Asimom radila na prikupljanju, sortiranju, obradi i kombinovanju iscjeljite

Proverena i uspešna mešavina lekovitog bilja i čaj za miome na materici, ciste i polipe, hiperplazije i poliistične jajnike

Čaj za miome na materici i ciste BioMiom je provereno dobar i potvrdjen čaj za ženske probleme koji je dao izvanredne rezultate u praksi. Savremena žena usled loše ishrane, unosa hormona, stresa i prekomerne upotrebe masnoća i životinjskih proteina postaje sve osetljivija u predelu urogenitalnih organa. Masovna je pojava da žene dobijaju miome, ciste, polipe, da imaju česte upale jajnika, da su im jajnici policistični, i da te tegobe prerastaju u hronične tegobe. Čaj za miome na materici, ciste, upale jajnika, polipe i ženske probleme BioMiom je već dugo godina prisutno rešenje za ženske probleme koje postoji na tržištu i daje odlične rezultate. Šta je miom i kako nastaje? Myoma, miom je benigna neoplazma – tumor, nastala umnožavanjem mišićnih ćelija. Postoje sledeći oblici mioma; fibroleiomyoma, tumor koji je sastavljen od glatkih mišićnih vlakana i vezivnog tkiva; leiomyom ili lejomiom je benigni tumor koji potiče od glatkih mišića i raste ekspanzivno u obliku okruglastog čvor

RECITE ZBOGOM: Kašalj je od sada prošlost! (RECEPT)

Ukoliko imate problem sa kašljem, mi vam donosimo idealan recept koji će vam omogućiti da se oslobodite kašlja i bez problema uživate u zimskim čarolijama! Stavite na vatru šerpu sa 2 litra vode. Kada voda prokuha, ubacite u nju neke od mekinja – od bilo koje vrste žitarice. Odvar se pije umesto čaja, soka ili supe, sasvim vruć. Ovo jednostavno i pristupačno sredstvo se smatralo jednim od najboljih za vraćanje glasa, pa su ga koristili – i danas ga koriste mnogi pevači, glumci, i druge osobe, čija profesija je vezana za dobar glas.  Izrezati na sitne komadiće 10 glavica luka i 1 glavicu belog luka. Sve to provreti u nepasterizovanom mleku sve dok luk ne omekša. Dodati meda, a onda ovu masu u količini od 1 supene kašike dodavati čajevima od žalfije ili hajdučke trave i piti tokom dana, a najmanje 4 – 6 puta.