Preskoči na glavni sadržaj

Proverena i uspešna mešavina lekovitog bilja i čaj za miome na materici, ciste i polipe, hiperplazije i poliistične jajnike

Čaj za miome ciste polipe upale jajnika hiperplazije BioMiom
Čaj za miome na materici i ciste BioMiom je provereno dobar i potvrdjen čaj za ženske probleme koji je dao izvanredne rezultate u praksi. Savremena žena usled loše ishrane, unosa hormona, stresa i prekomerne upotrebe masnoća i životinjskih proteina postaje sve osetljivija u predelu urogenitalnih organa.

Masovna je pojava da žene dobijaju miome, ciste, polipe, da imaju česte upale jajnika, da su im jajnici policistični, i da te tegobe prerastaju u hronične tegobe. Čaj za miome na materici, ciste, upale jajnika, polipe i ženske probleme BioMiom je već dugo godina prisutno rešenje za ženske probleme koje postoji na tržištu i daje odlične rezultate.

Šta je miom i kako nastaje?

Myoma, miom je benigna neoplazma – tumor, nastala umnožavanjem mišićnih ćelija. Postoje sledeći oblici mioma; fibroleiomyoma, tumor koji je sastavljen od glatkih mišićnih vlakana i vezivnog tkiva; leiomyom ili lejomiom je benigni tumor koji potiče od glatkih mišića i raste ekspanzivno u obliku okruglastog čvora. Pojavljuje se u zidu materice, jednjaka, želuca i creva (u kojima može biti intramuralan, supserozan ili submukozan), zatim u ovarijumu itd.; rhabdomyoma ili rabdomiom je benigni tumor sagradjen od poprečnoprugastih mišićnih vlakana. To je redak tumor i nalazi se u srcu, bubrezima, mokraćnoj bešici itd.

Ako želite da vam BioMiom čaj za miome na materici, ciste, upale jajnika, polipe i ženske probleme da brže rezultate, onda se držite nekoliko jednostavnih preporuka:

- budite na dijeti bez mleka, mlečnih proizvoda i mesa

- potpuno izbacite iz upotrebe slatkiše i gazirane sokove

- jednom dnevno ispirajte rodnicu i matericu čajem ili napravite sebi kupku i sedenje u čaju od 15 minuta

Čaj za miome na materici, ciste, upale jajnika, polipe i ženske probleme BioMiom daje rezultate i bez dijetalne ishrane ali ako želite da skratite vreme terapije i da ojačate stanje svojih urogenitalnih organa, držite se ovih preporuka. Mleko i mlečni proizvodi, te meso i životinjski proteini, uz slanu i začinjenu ishranu, dovode do taloženja masnih naslaga i skupljanja kombinacije slane vodei masti na materici i jajnicima. Te masne naslage sa svoje strane dovode do razvoja cisti, polipa, upala, hiperplezija i odlično su tlo za razvoj gljivica na ženskim organima. Zato je dijeta potrebna, da bi se eliminisao uzrok nastanka problema.

Znamo za slučajeve gde su žene ciste od po 6, 7 cm koje su bile za operaciju uspele da za 3 nedelje u potpunosti eliminišu strogom dijetom i upotrebom čaja za ciste. Ovo se naravno sve odnosi za vodene ciste koje su lako razgradljive, dok za tvrde ciste treba više vremena i volje, što ponekad ni to nije garancija uspeha već se žena mora podvrći operaciji.

BioMiom čaj za miome na materici, ciste, upale jajnika, polipe i ženske probleme služi kao:

čaj za miome na materici

čaj za ciste

čaj za polipe

čaj za upale jajnika

čaj za hiperplazije

čaj za policistične jajnike

čaj za regeneraciju materice nakon zračenja

U recept za čaj za miome ulaze dokazane lekovite biljke: kantarion, kopriva, neven, bela imela i druge, koje se tradicionalno koriste za lečenje ženskih problema a koje je i nauka potvrdila da deluju u tom smeru. Čaj za miome, ciste i polipe je potpuno bezbedan i može se duže vremena upotrebljavati samostalno ili kao deo medikamenozne terapije lekara.

Obratiti se lekaru za savet u slučaju da koristite lekove na čije dejstvo deluje lekovita biljka kanatrion. U slučaju da ste na neku lekovitu biljku iz recepture alergični, prestanite sa korišćenjem čaja za miome, ciste i polipe.

.

Uputstvo za upotrebu čaja za miome, polipe i ciste:

Čaj za miome ciste i polipe treba da se kuva postepeno i samo malo prokuva. Uzmete 4 velike supene kašike čaja i prelijete sa 1 litar hladne vode. Stavite na ringlu i zagrejate dok ne proključa, i na ključu ga držati 2 minuta. Skinuti čaj sa ringle i ostaviti ga jedan sat da odstoji da se potrebne lekovite tvari izvuku iz biljaka. Procediti ga i piti 4 puta dnevno, po jednu šolju čaja. Isti čaj koristiti i kao kupku ili za ispiranje rodnice.

.

Pakovanje čaja za miome ciste i polipe: 250 grama (traje mesec dana)

Cena BioMiom čaj za miome ciste i polipe: 700 dinara

.

Čaj za imunitet BioMiom može se kupiti ili naručiti kod:

Biljna apoteka „Mediflora“

11000  Beograd,  Bul. Kralja Aleksandra 228

Tel: 011/ 380 6281  Mobilni: 063 214 426

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Porodica travara Asima Kljuna upozorava: Pojavili se prevaranti, terapije uzimati samo kod Asimovog sina Semira!

Prvog dana nove, 2016. godine, mnoge je zatekla vijest da je poznati travar, Asim Kljun, zauvijek napustio ovaj svijet. Njegov odlazak s ovog svijeta, kako saznajemo, neki su pokušali iskoristiti za raznorazne malverzacije, koje bi mogle biti kobne za Asimove pacijente, neke nove ali i one koje je Asimova smrt zatekla u sred, na početku ili pri kraju trerapije. Zato, porodica Asima Kljuna javnost upozorava: “Prije svega želimo da uputimo iskrene izraze zahvalnosti za podršku koju ste nam pružili u najtežem trenutku. Divno je bilo vidjeti izraze duboke boli i iskrene sućuti iz svih krajeva svijeta. Još jednom hvala svima! Ovim putem želimo da obavijestimo sve klijente koje je Asimova smrt zatekla u nedovršenoj fazi liječenja, da nastavak terapije mogu obezbijediti pozivom na neki od ranije poznatih brojeva, bilo u BiH (062/284-179) ili u Crnoj Gori (00 382 69 331 835). Naime, ekipa koja je zajedno sa Asimom radila na prikupljanju, sortiranju, obradi i kombinovanju iscjeljite

RECITE ZBOGOM: Kašalj je od sada prošlost! (RECEPT)

Ukoliko imate problem sa kašljem, mi vam donosimo idealan recept koji će vam omogućiti da se oslobodite kašlja i bez problema uživate u zimskim čarolijama! Stavite na vatru šerpu sa 2 litra vode. Kada voda prokuha, ubacite u nju neke od mekinja – od bilo koje vrste žitarice. Odvar se pije umesto čaja, soka ili supe, sasvim vruć. Ovo jednostavno i pristupačno sredstvo se smatralo jednim od najboljih za vraćanje glasa, pa su ga koristili – i danas ga koriste mnogi pevači, glumci, i druge osobe, čija profesija je vezana za dobar glas.  Izrezati na sitne komadiće 10 glavica luka i 1 glavicu belog luka. Sve to provreti u nepasterizovanom mleku sve dok luk ne omekša. Dodati meda, a onda ovu masu u količini od 1 supene kašike dodavati čajevima od žalfije ili hajdučke trave i piti tokom dana, a najmanje 4 – 6 puta.