Preskoči na glavni sadržaj

POGLEDAJTE KOLIKE TREPAVICE IMA OVAJ MUŠKARAC: Tvrdi da su počele naglo rasti jer jede određenu hranu

Ukrajinac, koji ima nevjerovatno duge trepavice, mogao bi naći svoje mjesto u knjizi svjetskih rekorda, kao čovjek sa najdužim trepavicama. Ali, zasad je prvi samo na Starom kontinentu…

trepuse

Valery Smagliy (58) iz Kijeva čeka zvanično mjerenje, a onda ih konačno namjerava skratiti. On kaže da su promjene u prehrani, uključujući određenu vrstu hrane, uzrokovale bizarni rast trepavica. Međutim, neće da otkrije tajnu o kojoj vrsti hrane se radi.

– Počeo sam jesti nešto i primijetio da moje trepavice mnogo brže rastu. Razmišljam da to stavim na tržište, pa ne želim zasad otkriti šta je u pitanju.

Kaže da je nakon što su mu trepavice naglo porasle, primijetio da je dobio veliku pažnju i mnogobrojne pohvale žena, a većina ih je ljubomorna na njegove duge, prirodne trepavice.
Također, kaže da su ga zaustavljali muškarci i pitali da li je lud.


 trepuse1

– Ni muškarci ni žene ne obraćaju pažnju na ono što govorim, uglavnom gledaju u moje trepavice. Žene me zaustavljaju na ulici i pitaju šta je tajna jer vide da su prirodne, a ne lažne. No, da budem iskren, ove trepavice su sada jako teške i moji kapci su upaljeni. Također, jako je teško gledati kad imate ovolike trepavice.

Kaže da vjerovatno drži kontinentalni rekord, a najduže trepavice na svijetu su izmjerene u SAD. Stuart Mueller drži rekord sa 6,99 cm.

– Mislim da bih mogao oboriti svjetski rekord, ali šta je poenta? Radije bih da mogu bolje vidjeti, pa ih namjeravam smanjiti u profesionalnom salonu.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OVI LISTOVI SU NAM NA DOHVAT RUKE,A NOVA ISTRAŽIVANJA ŠOKIRAJU KOLIKU LJEKOVITOST IMAJU!

U listu vinove loze ima dosta vitamina C, E, A, K i B6, kao i niacina, željeza, vlakana, riboflavina, folata, kalcijuma, magnezijuma, bakra i mangana. Koristi se kao protivupalno i sredstvo za bolju cirkulaciju.

Protivupalno djelovanje

Listovi vinove loze imaju blago protivupalno djelovanje.

Hronična upala je uzročnik mnogih ozbiljnih bolesti, kao što su bolesti srca, mnoge vrste raka i Alzheimerova bolest, ali i artritisa, te bolesti probavnog sistema, poput Crohnove bolesti.

Dok životni stil i genetika pridonose razvoju hroničnih upala, ishrana koja je bogata protivupalnim namirnicama najbolja je strategija za smanjenje dugoročnih rizika od bolesti.
Hronična venska insuficijencija

Prema istraživanju sprovedenom 2010. na Odjeljenju za dermatologiju Univerziteta u Freiburgu, biljni ekstrakti iz vinove loze smanjuju edem u bolesnika s hroničnom venskom insuficijencijom. To je stanje koje karakteristiše problem povratka krvi iz nogu nazad u srce. Kad se krv teško vraća u srce, noge mog…

Pomaže u menopauzi,liječi astmu, čisti krv i jetru! CVIJET BOLJI OD HORMONA

Budući da sadrži izoflavone, crvena djetelina (Trifolium pratense) koristi se decenijama kao lijek za ublažavanje simptoma menopauze, pa je zbog svojih ljekovitih svojstava ova vrsta deteline prirodna alternativa tradicionalnoj hormonskoj terapiji. Pored toga, ima priznato mjesto u širokoj lepezi ljekovitih biljaka za liječenje mnogih bolesti.

Zdravstvene prednosti povezane s crvenom detelinom su brojne: korisna je u liječenju bronhitisa i astme, a izvrstan je i prirodni protivupalni lijek. Koristi i onima koji pate od osteoporoze jer izoflavoni skriveni u ljekovitoj biljci djeluju kao fitoestrogeni koji mogu pomoći u izgradnji gustoće kostiju. Osim toga, crvena detelina poboljšava cirkulaciju, povećava nivo dobrog holesterola u organizmu i jača arterije. Riječ je, takođe, o izvrsnom prečišćivaču krvi i jetre.

Tako, kažu, da kombinovana u istoj razmeri sa čičkom, štavljem, korijenom maslačka, žutom ružicom liječi i kancerozne tumore.

Kod raka grkljana koristi se jači čaj za ispiranje…

Nema onoga kome ovo nije pomoglo: Najljekovitija tinktura svijeta – recept

Kolika je ljekovita moć gaveza najbolje kazuje jedna narodna izreka. Dva zdrava prsta bi srasla, ako bi bila vezana žilicama od gavezovog korijena.

Gavez. Ovaj neugledni, izvana crni, a iznutra bjelkast ili žut korijen pomaže kod SVEGA!

Kod prijeloma (pa i zagnojenih) kosti, kod izraslina na kostima, rukama i nogama, kod proširenih vena, vena koje su otvorene, bolova u vratu, amputiranih udova pa čak i kod prorjeđivanja koštanog tkiva, bolova u rukama i nogama nakon lomova i skidanja gipsa, bolova u donjem dijelu kralježnice i oštećenja kralježnjaka, bolova u ramenima, laktu i koljenima, problema zbog osteoporoze, raznih bradavičastih i ostalih izraslina, trnjenja nogu od tabana do kuka, hemoroida, reumatskog zadebljanja mišića, otvrdllina od gihta, kostobolje, poremećaja cirkulacije.

Sve vrste ozljeda, ubode, modrice, rane, zgrušavanje krvi, liječi TINKTURA spravljena od korijena gaveza.

Gavez sadrži hormon auksin koji s lakoćom stvara novo tkivo pa stoga rana brzo zarasta, a alanto…