Preskoči na glavni sadržaj

LIJEČI 75% TUMORA U 15 DANA: ZNANSTVENICI TVRDE DA SE NITI JEDAN TUMOR NIJE VRATIO!

Liječi 75% tumora u 15 dana: Znanstvenici tvrde da se niti jedan tumor nije vratio!

Blushwood (Hylandia dockrillii), u slobodnom prijevodu rumeno drvo, biljka je iznimnih medicinskih svojstava za koju se smatra da bi u bliskoj budućnosti mogla preuzeti primat u borbi protiv vidljivih tumora.

Na sjeveru Queenslanda u Australiji, u području kišnih šuma, razvila se manja populacija Hylandia dockrillii, čija su svojstva znanstvenici proučavali tijekom osam godina te došli do zapanjujućih podataka. Od 300 životinja (psi, mačke, konji, tasmanijski vragovi) kojima su bili umjetno izazvani tumori vrata i melanomi, primjena ekstrakta iz bobica ove biljke izliječila je tumor u 75 % slučajeva te se, prema navodima istraživača, nijedan od izliječenih tumora naknadno nije vratio.

Pokazalo se da sastojak koji se nalazi u bobicama ubija stanice tumora, preusmjerava krvotok od zaraženog tkiva te potiče imunosni sustav organizma na aktivno razlaganje tumorskih ostataka.
Istraživači su napomenuli kako ovaj lijek nema nikakve nuspojave. Naime, prvi učinci djelovanja vidljivi su u roku od pet minuta, dok cijeli tumori nestaju u roku od 15-ak dana, jednostavno otpadajući s kože.

No, biljka ima i svojih ograničenja. Izrazito ju je teško uzgojiti na područjima izvan sjevernog Queenslanda.

No, ne budite tužni jer biljke koje imaju vrlo sličan učinak na tumore su posvuda oko nas, a ovo su tri najučinkovitije:

Tri najučinkovitije biljke kod liječenja tumora
Ulje kanabisa – mjesec dana korištenja

Četiri godine kemoterapije uništile su organizam čovjeka iz Hrvatske. Kada je počeo koristiti u Hrvatskoj ilegalno, a čudotvorno ulje konoplje, stvari su se na brzinu promijenile. Ovaj je čovjek doslovno ispljuvao tumor kroz usta i tako ga se riješio zauvijek. Nakon mjesec dana korištenja ovog ulja držao je svoj tumor prepolovljen na dva dijela u ruci. Ulje indijske konoplje zaista radi čuda i liječi rak, što mogu potvrditi milijuni ljudi diljem svijeta kojima je pomogao.
Graviola – iznimno učinkovita

Mnoga istraživanja koja se rade u tajnosti još od 1970-ih godina pokazala su kako ova biljka uspješno ubija stanice raka u našem tijelu i to 10 000 puta uspješnije od obične kemoterapije i lijeka Adriamycin (najčešće korišten pri kemoterapiji) – posljedice liječenja graviolom su vraćanje snage i imunosti za razliku od kemoterapije koja je izvanredno iscrpljujuća.
Mrkva – osam mjeseci

Ann Cameron je uspjela izliječiti rak u četvrtoj fazi samo sokom od mrkve, bez kemoterapije, zračenja i promjena u prehrani. Nakon operacije raka debelog crijeva u trećoj fazi, situacija se pogoršala i rak je krajem 2012. metastazirao na pluća, čime se našla u četvrtoj, terminalnoj fazi bolesti. Preporučili su joj kemoterapiju, bez obzira na to što joj nije mogla produljiti život. Ona je to odbila, a kako je proučavala alternativne metode liječenje, naišla je i na podatak o Ralphu Coleu koji je izliječio svoj rak sokom od mrkve, u količini od oko 2 kilograma mrkve dnevno.

 
Tako je započela svoj put ozdravljenja, ispijajući istu količinu. Usput je ponekad na tri, četiri dana zaboravljala na sok, a usto je jela redom svu hranu, čak ponekad i nezdravu. Dakle, jedina promjena u njezinu životu bio je taj sok od mrkve.

U siječnju 2013., nakon osam tjedana svakodnevnog ispijanja soka, CT je pokazao da su kancerogeni tumori prestali rasti, došlo je do malog smanjenja tumora i natečenosti limfnih čvorova. U ožujku 2013., nema novih tumora, nema natečenih limfnih čvorova, a postojeći tumori se i dalje smanjuju. U srpnju 2013., rak je nestao, svi natečeni limfni kancerogeni čvorovi su se vratili u normalu.

Nakon osam mjeseci ispijanja soka od mrkve rak je u potpunosti nestao.

Njezinu su priču prenijeli svi svjetski mediji, no ona nije jedini primjer, ima ih mnoštvo.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Porodica travara Asima Kljuna upozorava: Pojavili se prevaranti, terapije uzimati samo kod Asimovog sina Semira!

Prvog dana nove, 2016. godine, mnoge je zatekla vijest da je poznati travar, Asim Kljun, zauvijek napustio ovaj svijet. Njegov odlazak s ovog svijeta, kako saznajemo, neki su pokušali iskoristiti za raznorazne malverzacije, koje bi mogle biti kobne za Asimove pacijente, neke nove ali i one koje je Asimova smrt zatekla u sred, na početku ili pri kraju trerapije. Zato, porodica Asima Kljuna javnost upozorava: “Prije svega želimo da uputimo iskrene izraze zahvalnosti za podršku koju ste nam pružili u najtežem trenutku. Divno je bilo vidjeti izraze duboke boli i iskrene sućuti iz svih krajeva svijeta. Još jednom hvala svima! Ovim putem želimo da obavijestimo sve klijente koje je Asimova smrt zatekla u nedovršenoj fazi liječenja, da nastavak terapije mogu obezbijediti pozivom na neki od ranije poznatih brojeva, bilo u BiH (062/284-179) ili u Crnoj Gori (00 382 69 331 835). Naime, ekipa koja je zajedno sa Asimom radila na prikupljanju, sortiranju, obradi i kombinovanju iscjeljite

Znate li zašto je zdravo čuvati vodu u bakarnim posudama?

Ayurvedski tekstovi preporučuju pijenje vode čuvane u bakarnim posudama, jer se veruje da bakar ima antimikrobna, antioksidativna, antikancerogena i protivupalna svojstva. On je mineral esencijalan za naše telo, a medicinske su studije dokazale prednosti pijenja vode držane u bakarnim bokalima. Prema studiji iz 2012. godine, skladištenje kontaminirane vode u bakarnim loncima do 16 sati na sobnoj temperaturi, znatno smanjuje prisutnost štetnih mikroba, toliko da su istraživači zaključili da je bakar rešenje za pročišćavanje pitke vode od mikroba, posebno u zemljama u razvoju. Drugo istraživanje je pokazalo da su bakarne površine u bolnici ubile 97% ICU bakterija koje mogu izazvati infekcije, što je rezultovalo u 40% smanjenja stope zaraze. Sadhguru, indijski yogi, mistik, filantrop, rekao je, “Ako držite u bakarnoj posudi, najbolje preko noći ili najmanje četiri sata, voda od bakra poprima određene kvalitete koji su prvenstveno dobre za vašu jetru, ali za i vaše zdravlje i e

Proverena i uspešna mešavina lekovitog bilja i čaj za miome na materici, ciste i polipe, hiperplazije i poliistične jajnike

Čaj za miome na materici i ciste BioMiom je provereno dobar i potvrdjen čaj za ženske probleme koji je dao izvanredne rezultate u praksi. Savremena žena usled loše ishrane, unosa hormona, stresa i prekomerne upotrebe masnoća i životinjskih proteina postaje sve osetljivija u predelu urogenitalnih organa. Masovna je pojava da žene dobijaju miome, ciste, polipe, da imaju česte upale jajnika, da su im jajnici policistični, i da te tegobe prerastaju u hronične tegobe. Čaj za miome na materici, ciste, upale jajnika, polipe i ženske probleme BioMiom je već dugo godina prisutno rešenje za ženske probleme koje postoji na tržištu i daje odlične rezultate. Šta je miom i kako nastaje? Myoma, miom je benigna neoplazma – tumor, nastala umnožavanjem mišićnih ćelija. Postoje sledeći oblici mioma; fibroleiomyoma, tumor koji je sastavljen od glatkih mišićnih vlakana i vezivnog tkiva; leiomyom ili lejomiom je benigni tumor koji potiče od glatkih mišića i raste ekspanzivno u obliku okruglastog čvor