Preskoči na glavni sadržaj

LIJEČI 75% TUMORA U 15 DANA: ZNANSTVENICI TVRDE DA SE NITI JEDAN TUMOR NIJE VRATIO!

Liječi 75% tumora u 15 dana: Znanstvenici tvrde da se niti jedan tumor nije vratio!

Blushwood (Hylandia dockrillii), u slobodnom prijevodu rumeno drvo, biljka je iznimnih medicinskih svojstava za koju se smatra da bi u bliskoj budućnosti mogla preuzeti primat u borbi protiv vidljivih tumora.

Na sjeveru Queenslanda u Australiji, u području kišnih šuma, razvila se manja populacija Hylandia dockrillii, čija su svojstva znanstvenici proučavali tijekom osam godina te došli do zapanjujućih podataka. Od 300 životinja (psi, mačke, konji, tasmanijski vragovi) kojima su bili umjetno izazvani tumori vrata i melanomi, primjena ekstrakta iz bobica ove biljke izliječila je tumor u 75 % slučajeva te se, prema navodima istraživača, nijedan od izliječenih tumora naknadno nije vratio.

Pokazalo se da sastojak koji se nalazi u bobicama ubija stanice tumora, preusmjerava krvotok od zaraženog tkiva te potiče imunosni sustav organizma na aktivno razlaganje tumorskih ostataka.
Istraživači su napomenuli kako ovaj lijek nema nikakve nuspojave. Naime, prvi učinci djelovanja vidljivi su u roku od pet minuta, dok cijeli tumori nestaju u roku od 15-ak dana, jednostavno otpadajući s kože.

No, biljka ima i svojih ograničenja. Izrazito ju je teško uzgojiti na područjima izvan sjevernog Queenslanda.

No, ne budite tužni jer biljke koje imaju vrlo sličan učinak na tumore su posvuda oko nas, a ovo su tri najučinkovitije:

Tri najučinkovitije biljke kod liječenja tumora
Ulje kanabisa – mjesec dana korištenja

Četiri godine kemoterapije uništile su organizam čovjeka iz Hrvatske. Kada je počeo koristiti u Hrvatskoj ilegalno, a čudotvorno ulje konoplje, stvari su se na brzinu promijenile. Ovaj je čovjek doslovno ispljuvao tumor kroz usta i tako ga se riješio zauvijek. Nakon mjesec dana korištenja ovog ulja držao je svoj tumor prepolovljen na dva dijela u ruci. Ulje indijske konoplje zaista radi čuda i liječi rak, što mogu potvrditi milijuni ljudi diljem svijeta kojima je pomogao.
Graviola – iznimno učinkovita

Mnoga istraživanja koja se rade u tajnosti još od 1970-ih godina pokazala su kako ova biljka uspješno ubija stanice raka u našem tijelu i to 10 000 puta uspješnije od obične kemoterapije i lijeka Adriamycin (najčešće korišten pri kemoterapiji) – posljedice liječenja graviolom su vraćanje snage i imunosti za razliku od kemoterapije koja je izvanredno iscrpljujuća.
Mrkva – osam mjeseci

Ann Cameron je uspjela izliječiti rak u četvrtoj fazi samo sokom od mrkve, bez kemoterapije, zračenja i promjena u prehrani. Nakon operacije raka debelog crijeva u trećoj fazi, situacija se pogoršala i rak je krajem 2012. metastazirao na pluća, čime se našla u četvrtoj, terminalnoj fazi bolesti. Preporučili su joj kemoterapiju, bez obzira na to što joj nije mogla produljiti život. Ona je to odbila, a kako je proučavala alternativne metode liječenje, naišla je i na podatak o Ralphu Coleu koji je izliječio svoj rak sokom od mrkve, u količini od oko 2 kilograma mrkve dnevno.

 
Tako je započela svoj put ozdravljenja, ispijajući istu količinu. Usput je ponekad na tri, četiri dana zaboravljala na sok, a usto je jela redom svu hranu, čak ponekad i nezdravu. Dakle, jedina promjena u njezinu životu bio je taj sok od mrkve.

U siječnju 2013., nakon osam tjedana svakodnevnog ispijanja soka, CT je pokazao da su kancerogeni tumori prestali rasti, došlo je do malog smanjenja tumora i natečenosti limfnih čvorova. U ožujku 2013., nema novih tumora, nema natečenih limfnih čvorova, a postojeći tumori se i dalje smanjuju. U srpnju 2013., rak je nestao, svi natečeni limfni kancerogeni čvorovi su se vratili u normalu.

Nakon osam mjeseci ispijanja soka od mrkve rak je u potpunosti nestao.

Njezinu su priču prenijeli svi svjetski mediji, no ona nije jedini primjer, ima ih mnoštvo.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

OVI LISTOVI SU NAM NA DOHVAT RUKE,A NOVA ISTRAŽIVANJA ŠOKIRAJU KOLIKU LJEKOVITOST IMAJU!

U listu vinove loze ima dosta vitamina C, E, A, K i B6, kao i niacina, željeza, vlakana, riboflavina, folata, kalcijuma, magnezijuma, bakra i mangana. Koristi se kao protivupalno i sredstvo za bolju cirkulaciju.

Protivupalno djelovanje

Listovi vinove loze imaju blago protivupalno djelovanje.

Hronična upala je uzročnik mnogih ozbiljnih bolesti, kao što su bolesti srca, mnoge vrste raka i Alzheimerova bolest, ali i artritisa, te bolesti probavnog sistema, poput Crohnove bolesti.

Dok životni stil i genetika pridonose razvoju hroničnih upala, ishrana koja je bogata protivupalnim namirnicama najbolja je strategija za smanjenje dugoročnih rizika od bolesti.
Hronična venska insuficijencija

Prema istraživanju sprovedenom 2010. na Odjeljenju za dermatologiju Univerziteta u Freiburgu, biljni ekstrakti iz vinove loze smanjuju edem u bolesnika s hroničnom venskom insuficijencijom. To je stanje koje karakteristiše problem povratka krvi iz nogu nazad u srce. Kad se krv teško vraća u srce, noge mog…

Pomaže u menopauzi,liječi astmu, čisti krv i jetru! CVIJET BOLJI OD HORMONA

Budući da sadrži izoflavone, crvena djetelina (Trifolium pratense) koristi se decenijama kao lijek za ublažavanje simptoma menopauze, pa je zbog svojih ljekovitih svojstava ova vrsta deteline prirodna alternativa tradicionalnoj hormonskoj terapiji. Pored toga, ima priznato mjesto u širokoj lepezi ljekovitih biljaka za liječenje mnogih bolesti.

Zdravstvene prednosti povezane s crvenom detelinom su brojne: korisna je u liječenju bronhitisa i astme, a izvrstan je i prirodni protivupalni lijek. Koristi i onima koji pate od osteoporoze jer izoflavoni skriveni u ljekovitoj biljci djeluju kao fitoestrogeni koji mogu pomoći u izgradnji gustoće kostiju. Osim toga, crvena detelina poboljšava cirkulaciju, povećava nivo dobrog holesterola u organizmu i jača arterije. Riječ je, takođe, o izvrsnom prečišćivaču krvi i jetre.

Tako, kažu, da kombinovana u istoj razmeri sa čičkom, štavljem, korijenom maslačka, žutom ružicom liječi i kancerozne tumore.

Kod raka grkljana koristi se jači čaj za ispiranje…

Nema onoga kome ovo nije pomoglo: Najljekovitija tinktura svijeta – recept

Kolika je ljekovita moć gaveza najbolje kazuje jedna narodna izreka. Dva zdrava prsta bi srasla, ako bi bila vezana žilicama od gavezovog korijena.

Gavez. Ovaj neugledni, izvana crni, a iznutra bjelkast ili žut korijen pomaže kod SVEGA!

Kod prijeloma (pa i zagnojenih) kosti, kod izraslina na kostima, rukama i nogama, kod proširenih vena, vena koje su otvorene, bolova u vratu, amputiranih udova pa čak i kod prorjeđivanja koštanog tkiva, bolova u rukama i nogama nakon lomova i skidanja gipsa, bolova u donjem dijelu kralježnice i oštećenja kralježnjaka, bolova u ramenima, laktu i koljenima, problema zbog osteoporoze, raznih bradavičastih i ostalih izraslina, trnjenja nogu od tabana do kuka, hemoroida, reumatskog zadebljanja mišića, otvrdllina od gihta, kostobolje, poremećaja cirkulacije.

Sve vrste ozljeda, ubode, modrice, rane, zgrušavanje krvi, liječi TINKTURA spravljena od korijena gaveza.

Gavez sadrži hormon auksin koji s lakoćom stvara novo tkivo pa stoga rana brzo zarasta, a alanto…